Cere oferta Cere oferte
Vacante

H-10 TENERIFE PLAYA

4 stele

   Puerto De La Cruz, Spania

de la
de la
2233  1898 
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere H-10 TENERIFE PLAYA, Puerto de la Cruz, Spania

Booking.com - Foarte Bine 8.2 Se afla in Puerto de la Cruz, nordul insulei Tenerife, pe faleza principala, pietonala, la doar 50m fata de plaja si de Lagos Martianez, renumitele piscine cu apa din Ocean. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 90 km. Zona este foarte animata, cu restaurante, baruri, magazine si viata de noapte. Recomandat!Drinks & Food:
In restaurantul “El Drago” de tip bufet, turistii se pot delecta cu o vedere spectaculoasa la mare, demonstratii de gatit, cine tematice in fiecare saptamana. Restaurantul serveste si mancaruri pentru vegetarieni, la cerere.“El Lagar Bar and Restaurant” si “ Tenerife Bar” ofera clientilor aflati la piscina o gama variata de gustari si bauturi.

Sport si Divertisment:
Turistii se pot relaxa la piscine, sau la jacuzzi-ul in aer liber. Pot beneficia de sezlonguri, teren pentru multiple sporturi, sauna si tratamente de infrumusetare, sala de jocuri.

Localizare:
Hotelul se afla situat in statiunea Puerto de la Cruz la aproximativ 50 m de plaja. Ca punct de atractie, turistii pot vizita celebrul Lago Martianez, un complex destinat pentru plaja si inot, aflat la aproximativ 70 m de hotel. Cel mai apropiat aeroport, Tenerife North Airport, se afla la o distanta de aproximativ 30 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.