Cere oferta Cere oferte
Vacante

Alexandre Hotel Gala Tenerife

4 stele

   Playa De Las Americas Vezi pe harta

de la
de la
2229  1918 
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Alexandre Hotel Gala Tenerife, Playa de las Americas, Spania

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de primă clasă este amplasat chiar in centrul localității Playa de Las Américas, la doar 200 de m de plaja cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber in zonă. Locuri de divertisment ca baruri, restaurante și cluburi de noapte, precum și diverse magazine se află nu departe de centrul de cazare.

Dotări

Hotelul oferă 10 suite și 298 de camere duble pe 3 nivele la care se poate ajunge cu un lift. In zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt intampinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile unității de cazare cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce oferă piscine exterioare incălzite și o zonă pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă insorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport in aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, partide de golf, tir cu arcul și călărie. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, plimbări cu banana și aqua-fitness, iar contra plată scufundări subacvatice. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost o sală de fitness. Unitatea de cazare propune diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, un salon de infrumusețare, hidroterapie și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune inalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice și feluri de mancare vegetariene.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Alexandre Hotel Gala Tenerife, Playa de las Americas, Spania