Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRAN MELIA PALACIO DE ISORA

5 stele

   Guia De Isora, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRAN MELIA PALACIO DE ISORA, Guia de Isora, Spania

Localizat in partea sudica a insulei Tenerife, Hotelul Gran melia Palacio de Isora si-a castigat rapid reputatia ca cel mai bun resort din Europa datorita facilitatilor sale exclusiviste si serviciilor personalizate. In anul 2014, hotelul a castigat premiul de Best Resort in Spain la a 6-a editia a Conde Nast Traveler.

Localizare
Resortul se afla la 5 minute distanta de Alcantilados de Los Gigantes, pe plaja, la 35 minute distanta de Aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia si la numai o ora distanta de mers cu masina de capital insulei.

Facilitati hotel
Oaspetii acestui hotel au acces la o gama larga de restaurante , 8 baruri, piscine in stil laguna, terenuri de tenis, sala de fitness, Spa Ritual de Aguas (gratuit o data pe sejur), show-uri live, disco club, meniuri pentru diete speciale, serviciu de inchirieri masini, birou pentru schimb valutar, camera de bagaje, serviciu de curatatorie, sali de conferinte si organizari de petreceri, centru de afaceri, mini market.
Resortul pune la dispozitia oaspetilor doua concept: Redlevel adult only si Redlevel Family.
Primul dispune de un numar de 53 de camere special amenajate de servicii adults-only ( cursuri de yoga, box, pilates, yoga) piscine private numai pentru adulti, restaurante unde nu este permis accesul persoanelor sub 18 ani.
Redlevel For Families este menit sa ofere servicii speciale pentru a satisfice cele mai exigente cerinte atat ale parintilor cat si ale copiilor. Acesta ofera: family lounge in acesta zona se ofera supravegherea copiilor intre 03-12 ani, zona de activitati pentru adolescenti, mini bufet pentru copii, serviciu de concierge special care ofera rezervari pentru diferite activitati, pentru restaurant, paturi balineza, tranferuri, baby sitting, pachete speciale pentru intreaga familia in Spa for kids , teren de tenis si rachete gratuit, mini bar, check in personalizat, bauturi de intampinare si cadouri pentru copii, set complet de accesorii pentru baie, halate de baie, papuci si accesorii pentru copii, meniu de fime pentru familie, console video la cerere, jocuri video, serviciu turn-down pentru copii continand biscuiti si lapte.

Dotari camere
Hotelul dispune de un numar total de 579 camere , fiecare fiind modern echipata cu o terasa cu vedere la ocean sau la gradina. Acesta ofera camere Deluxe ( cu o suprafata de 48 mp cu vedere partiala sau frontala la ocean), Suite cu 1 dormitor ( cu o suprafata de 68 mp cu vedere partial sau frontal la ocean), Grand suite cu 2 dormitoare si camerele incluse in conceptual Redlevel- adults only.
Dotari camere: acces wi-fi, acces gratuit la sala de fitness, serviciu de room service 24/7, valet pentru parcare gratuit, terasa mobilata, LCD TV 32 '', boxe pentru IPod si IPhone, baie cu dus spa European, cosmetic de lux, canapea, seif, fierbator, uscator de par, oglinda pentru machiaj, halate si papuci, fier de calcat si masa de calcat, 2 telefoane, mini bar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.