Cere oferta Cere oferte
Vacante

Bahia Del Duque Resort

5 stele

   Costa Adeje, Spania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Bahia Del Duque Resort, Costa Adeje, Spania

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la Costa Adeje la nu mai mult de 50 de metri de plaja cu nisip și pietre, până în centru sunt cca 900 de m. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) și se află la aproximativ 22 de km, la Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) se poate ajunge în cam 80 de km.

Dotări

Pe lângă 40 de vile/case, această unitate spațioasă cuprinde și un complex de locuit cu lifturi, ce conține o clădire principală de 7 etaje și mai multe clădiri auxiliare. Clienții sunt așteptați de 46 de suite și 310 camere duble. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, servicii de traducere, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Bicicliștii au la dispoziție atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 26 de săli de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un CD player, un DVD player și WiFi (gratuit). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Papuci de casă, cotidian și asortiment de perne sunt servicii speciale. Un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj se găsesc în interiorul băilor. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Complexul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Zona cu piscine oferă bazine cu apă dulce și sărată, unele încălzite, și o piscină cu apă de mică adâncime pentru copii. Atât în piscinele interioare cât și în cele exterioare clienții găsesc un echilibru plăcut între sport și odihnă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse activități sportive propuse în complexul asigură divertisment, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei, minigolf, partide de golf, padel și tir cu arcul și contra cost - putting green. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, canoe, iahting, snorkelling, scufundări subacvatice și aqua-fitness. Schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana și catamaran sunt organizate de ofertanți terți. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, squash, yoga, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Hotelul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, talasoterapie și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un pub. 8 restaurante cu aer condiționat (sunt disponibile scaune înalte pentru copii) contribuie la o stare fizică de bine. Complexul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, iar seara între bufet, à la carte și meniu. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Bahia Del Duque Resort, Costa Adeje, Spania