Cere oferta Cere oferte
Vacante

EUROPE VILLA CORTES

5 stele

   Playa De Las Americas, Spania

de la
de la
2900  2407 
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere EUROPE VILLA CORTES, Playa de las Americas, Spania

Villa Cortes
Categorie : 5* Superior
Anul constructiei : 2002
Hotel Europe Villa Cortes 5* este locul perfect pentru petrecerea vacantei dar si pentru intalnirile de afaceri. Hotel Europe a fost printre primele hoteluri construite In Tenerife , in anul 1972, iar 30 de ani mai tarziu s-a decis inlocuirea cladirii de 10 etaje cu un complex hotelier care incanta la fiecare aspect. Noul complex va va fascina prin arhitectura sa in stilul unei Hacienta mexicane cu atmosfera cosmopolita si o ospitalitate deosebita. Hotelul va va rasfata cu camere decorate artizanal, restaurantele gastronomice exclusive si personalul mereu atent la dorintele oaspetilor.

Localizare
Hotelul se bucura de o pozitie privilegiata in centrul statiunii Playa de las Americas, pe faleza, la o distanta de aproximativ 15 minute de mers cu masina de aeroportul Tenerife Sur ( Reina Sofia).

Distante
-> 500 m de plaja
-> 20 km de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia
-> 82 km de aeroportul Tenerife Nord

Puncte de interes
-> Terenul de golf Las Americas
-> Piramida de Arona
-> Statiunea Playa de las Americas
-> Parcul National Teide

Atu-uri
-> Camera cu vedere catre Vulcanul Teide
-> Centru Spa
-> Bar pe plaja

Facilitati Hotel
Hotelul se intinde pe o suprafata de 15.000 mp, oferind camere cu vedere la Vulcanul Teide, la piscine, gradina, mare si la insula Gomera. Hotelul pune la dispozitia turistilor room service, bar la piscine, restaurant pe plaja, piscine exterioare cu apa de mare si apa dulce ( acestea sunt incalzite pe perioada iernii), piscina speciala pentru copii, terasa cu sezlonguri la mare, piscina artificiala cu apa de mare la plaja, umbrele, sezlonguri si saltele la piscine, centru Spa, teren de tenis, sala de conferinte.
Turistii pasionati de golf spot practica acest sport in unul dintre cele 8 terenuri de golf ale insulei, putand face rezervare direct la hotel, Gratuit hotelul ofera o camera speciala pentru depozitarea croselor si pantofilor speciali, acestea fiind atat depozitate cat si curatate.
Gastronomie: Villa Cortes ofera o gama larga de preparate gastronomice care pot satisfice si cele mai exigente gusturi. Aceasta ofera 7 restaurante astfel:
Brauhaus: ofera preparate clasice bavareze. Va puteti bucura de gustul preparatelor in ambianta unei vechi berari bavareze. Restaurantul ofera si terasa si este deschin dupa amiaza si seara.
Pancho Villa: Restaurantul este decshis pentru cina si ofera preparate clasice mexicane.
Tiziano: Restaurantul este deschis pentru cina si ofera o paleta larga de preparate international
Veracruz: Restaurantul este deschis pentru micul dejun si ofera preparate atat international cat si specific mexicane care pot fi servite intr-o patio
La Sirena: Restaurant cu terasa A l'a Carte deschis pentru servirea pranzului situate in zona de piscine.
Beach Club: In acest restaurant pozitionat pe plaja va puteti bucura de un meniu variant din produse ecologice. Este deschis intreaga zi.

Facilitati camere
Villa Cortes pune la dispozitia oaspetilor sai 121 de camere ( camere standard duble, junior suite, mazatlan suite, suite, Hernan Cortes Suite).
Fiecare dintre cele 121 de camere luxoase are o nota individuala in care atmosfera personala a spatiului este accentuate. Culorile, nobletea materialelor si piesele de mobilier aduse din Mexic ofera o ambiata plina de stil. Toate camerele sunt dotate cu : baie cu cada si dus, oglinda cosmetic, uscator d epar, papuci si halate, aer conditionat, Tv cu programe prin satelic, seif, mini bar, conexiune la internet, balcon sau terasa.

Tipuri de camere:
Camerele standard : suprafata de aproximativ 30-45 mp si terasa 5-14 mp
Junior suite: suprafata camere 45-60 mp, terasa 10-40 mp, un pat king size
Suite: suprafata 55-73 mp, terasa 18-34 mp, cu pat king size si canapea extensibila in living .
Mazatlan Suite: suprafata 150 mp, terasa 115 mp cu sezlonguri. Format din 2 dormitoare, 2 bai , terasa mare si un living room cu zona de servire a mesei. Max 6 persoane
Hernan Cortes Suite: suprafata 200 mp, terasa 200 mp, are 2 nivele, 2 dormitoare, 2 bai , Jacuzzi pe terasa primului nivel, doua terase mari si living room cu zona de luat masa. Capacitate maxima 5 persoane.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.