Cere oferta Cere oferte
Vacante

Adrian Colon Guanahani

4 stele

   Costa Adeje, Spania Vezi pe harta

de la
de la
2158 
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Adrian Colon Guanahani, Costa Adeje, Spania

Hotel Adults Only. Sunt acceptate persoanele peste 16 ani
Localizare: situat la 20 km de aeroportul Sudic Tenerife, in centrul zonei turistice Costa Adeje, pe a doua linie a plajei (150 m) si apartine lantului hotelier ADRIAN HOTELES.

Dotari camere: camerele in numar de 154 cu balcon dispun de aer conditionat individual, balcon, baie, foehn, TV prin satelit, radio, telefon, mini-bar, seif (la camera contra cost), halat de baie si papuci, room-service (08:00 / 22:00)

Facilitati hotel: hotelul dispune de restaurant bufet si restaurant a la carte, lobby bar si bar la piscina, centru Spa, gradini, 2 piscine exterioare cu apa de mare cu incalzire, terasa cu Jacuzzi, sala de sport, tenis de masa, squash, billiard, teren de tenis, sala de jocuri, salon pentru show-programe, muzica live, sala-TV, Internet (la receptie - gratuit), salon pentru jocuri, schimb valutar; sporturi acvative pe plaja, salon de infrumusetare.
Pagina web: http://www.adrianhoteles.com/en/colon-guanahani/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Adrian Colon Guanahani, Costa Adeje, Spania