Cere oferta Cere oferte
Vacante

BITACORA

4 stele

   Playa De Las Americas, Spania

de la
de la
2338  2038 
* 2 adulti | perioada 12.04.2024 - 19.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BITACORA, Playa de las Americas, Spania

Hotelul Spring Bitacora este alegerea ideala pentru familiile care prefera vacantele all inclusive.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Playa de Las Americas, la 5 minute de centrul statiunii si la 8 minute de plaja lata de nisip. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km.

Distante
-> 15 km de Parcul Naional Teide
-> 700 m de plaja
-> 10 km de orasul Adeje

Puncte de interes
-> Parcul acvatic Siam Park
-> Loro Parque
-> Jungle Park
-> Parcul National Teide
-> Terenul de golf Las Americas

Atu-uri
-> Family friendly
-> Piscina cu tobogane

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: o gama variata de restaurante, doua piscine cu tobogane , bar la piscina, loc de joaca pentru copii, babysitter, tenis, mini golf, acces la internet, programe de animatie, sala de gimnastica.
Zona de restaurante si baruri include un restaurant principal ce serveste o gama variata de preparate din bucataria internationala, atent pregatite de bucatari cu experienta si servite intr-o atmosfera relaxanta; barul hotelului va sta la dispozitie cu un cocktail special sau orice alt tip de bautura alcoolica sau nealcoolica.
Zona de entertainment si sport include 2 piscine exterioare amenajate cu sezlonguri si umbrele de soare, tobogan, un centru fitness dotat cu echipamentele necesare pentru o gama completa de exercitii fizice, volei pe plaja si diverse programe de divertisment si muzica live. Contra cost, aveti la dispozitie sala de jocuri (tenis de masa, biliard, bowling), mini-golf si tenis de camp.
Copiii au la dispozitie piscina, loc de joaca, minidiscoteca, programe de animatie si servicii de babysitting (contra cost).
Sala de conferinte din incinta hotelului este dotata cu echipamentele tehnice necesare pentru intalniri de afaceri, seminarii, training-uri sau alte tipuri de evenimente.
De asemenea, hotelul dispune de receptie deschisa 24 ore, gradina frumos amenajata si asistenta medicala (la cerere).

Tipuri de camere
-> Terrace room
-> Level 8 terrace
-> Standard
-> Pool view

Dotari camere
Camerele hotelului Bitacora sunt spatioase ci confortabile. Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par, halate si papuci pentru baie, balcon sau terasa, seif. Camerele pool view au aceleasi facilitati ca cele standard iar in plus ofera seif gratuit.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.