Cere oferta Cere oferte
Vacante

The Blue Water

Destinații exotice
de la
de la
2878 
* 2 adulti | perioada 25.10.2024 - 02.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Blue Water, Coasta de Vest, Sri Lanka

Blue Water se află in orașul Wadduwa si oferă 4 restaurante, piscină in aer liber și un centru spa cu servicii complete. Hotelul pune la dispoziție camere spațioase, cu TV cu ecran plat și balcon privat. Există WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Situat pe coasta de vest a insulei Sri Lanka, Blue Water este la 35 km sud de orasul Colombo. Hotelul se află la 68 km de aeroportul internațional Bandaranaike.

Camerele moderne ale complexului Blue Water au pardoseală din lemn sau gresie, zonă de relaxare și minibar. Băile private sunt dotate cu duș și cadă separată. Unele camere au cadă spa.

In afară antrenamentului din centrul de fitness, oaspeții pot folosi centrul de afaceri sau pot organiza o excursie de o zi la biroul de turism. Serviciile de inchirieri auto sunt disponibile contra cost. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Mancările pot fi savurate la The Seven Seas, care oferă mese non-stop și room-service. Cafe-barul de la piscină servește gustări și băuturi. In plus, Blue Water găzduieste alte 2 baruri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie The Blue Water, Coasta de Vest, Sri Lanka