Cere oferta Cere oferte
Vacante

Mermaid Hotel And Club

Destinații exotice
de la
de la
2478 
* 2 adulti | perioada 02.09.2024 - 10.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mermaid Hotel And Club, Coasta de Vest, Sri Lanka

Mermaid Hotel & Club se află in satul pescăresc Mahawaskaduwa de langă Kalutara, la aproximativ 39 km de Colombo. Acest refugiu tropical oferă 2 piscine in aer liber, un centru spa si locuri de parcare gratuite.

Camerele Hotelului Mermaid sunt mobilate simplu si au balcon sau terasă privată. Toate sunt dotate cu CD player si TV prin satelit. In minibar aveti la dispozitie ceai cald, cafea si gustări.

Centrul Spa Sahana oferă masaje relaxante, precum si cursuri de yoga si aerobic. Oaspetii pot juca polo pe apă sau se pot alătura claselor de aerobic la piscină. Mermaid include și o sală de jocuri.

Restaurantul Hotelului Mermaid serveste preparate din fructe de mare proaspete și are vedere la ocean. Puteti savura băuturi si cocteiluri la oricare dintre cele 4 baruri ale hotelului.

Mermaid Hotel & Club este situat la 74 km de Aeroportul International Bandaranaike.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Mermaid Hotel And Club, Coasta de Vest, Sri Lanka