Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel J

Destinații exotice
de la
de la
2169  2158 
* 2 adulti | perioada 22.08.2024 - 30.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel J, Coasta de Vest, Sri Lanka

Situat de-a lungul țărmului pe Plaja Negombo, Hotelul J are o piscină in aer liber, recepție cu program nonstop și camere moderne, cu TV cu ecran plat. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi in zonele publice ale proprietății, precum și de parcare.

Hotelul este la doar 1 km de renumitul canal olandez și la 3 km de orașul Negombo. Orașul Colombo se află la 35 km, iar Aeroportul Internațional Bandaranaike este accesibil in 20 de minute de mers cu mașina.

Camerele confortabile au podea cu gresie, aer condiționat, mobilier simplu, ventilator, birou, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și zonă de relaxare. Baia privată este dotată cu duș.

Biroul de turism de la Hotelul J poate organiza vizite la obiectivele turistice și aranjamente de călătorie. Oaspeții au la dispoziție facilități de grătar. Servicii de spălătorie și de transfer la/de la aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar.

Restaurantul hotelului servește un meniu gustos cu preparate din bucătăria locală din Sri Lanka, precum și mancăruri internaționale.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel J, Coasta de Vest, Sri Lanka