Cere oferta Cere oferte
Vacante

Goldi Sands

Destinații exotice

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Goldi Sands, Coasta de Vest, Sri Lanka

Hotelul Goldi Sands oferă unități de cazare pe malul mării, in Negombo, la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Bandaranaike. Inconjurat de clădiri coloniale olandeze, acesta oferă parcare gratuită și o piscină cu apă dulce in aer liber.

Camerele cu aer condiționat au balcon privat cu vedere la frumosul Ocean Indian. Toate camerele sunt prevăzute cu minibar, facilităti pentru prepararea de ceai/cafea si TV cu ecran plat.

Oaspeții se pot bucura de masaje sau tratamente de infrumusețare la Ayurveda Spa. Personalul hotelului poate ajuta oaspeții să participe la activități pe plajă, precum windsurfing și schi nautic. Proprietatea oferă servicii de spălătorie și curătătorie chimică.

Restaurantul hotelului servește preparate tradiționale din Sri Lanka și fructe de mare proaspete. Barul oferă băuturi și gustări. Hotelul organizează periodic nopți tematice și grătare pe plajă.

Negombo Beach Park se află la 3,5 km de Hotelul Goldi Sands.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Goldi Sands, Coasta de Vest, Sri Lanka