Cere oferta Cere oferte
Vacante

Centara Ceysands Resort & Spa

de la
de la
2838 
* 2 adulti | perioada 16.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Centara Ceysands Resort & Spa, Bentota, Sri Lanka

Centara Ceysands Resort & Spa se află la 15 minute cu mașina de o crescătorie populară de broaște țestoase. Complexul oferă o piscină in aer liber și un centru de fitness. Accesul la WiFi este gratuit in toate zonele.

Camerele de la Centara Ceysands Resort & Spa sunt decorate in nuanțe de verde lime și au aer condiționat, birou, TV cu ecran plat și zonă de relaxare cu canapea. Băile sunt private.

Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka are 4 restaurante, inclusiv Restaurantul 360 Seafood, care servește diverse preparate din fructe de mare proaspete. La Ceylon Clubwill se poate savura o ceașcă de ceai relaxant și sunt disponibile și opțiuni de room service.

Oaspeții care locuiesc la acest complex de lux pot să beneficieze de tratamente spa la Spa-ul Cenvaree și să utilizeze facilitățile de grătar. Printre alte facilități, se oferă și recepție cu program nonstop.

Acest complex modern este situat la doar cațiva pași de raul Bentota și la 60 km de orașul Colombo. Aeroportul Internațional Bandaranaike se află la 100 km, iar serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.