Cere oferta Cere oferte
Vacante

ALBATROS SHARM RESORT

3 stele

   Sharm El Sheikh

Revelion în Egipt

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ALBATROS SHARM RESORT, Sharm el Sheikh, Egipt

Situat pe o faleza din Ras Om El Seid, acest complex de pe plaja ofera vedere panoramica la Muntele Sinai. Facilitatile includ o plaja privata, mai multe piscine si un teren de tenis.
Camerele de la Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros au aer conditionat si interior modern, cu accente traditionale egiptene. Toate camerele includ minibar, TV prin satelit i baie privata. Se asigura room service non-stop.
Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros are 2 piscine cu apa dulce si 2 piscine pentru copii. Plaja privata cu nisip a hotelului are o lungime de 1000 de metri si este accesibila cu un lift panoramic.
De luni pana sambata, personalul de divertisment organizeaza diverse jocuri si activitati. De asemenea, Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros pune la dispozitie un internet cafe, magazine si un centru de fitness.
Restaurantul tip bufet serveste specialitati egiptene si internationale. Oaspetii pot savura preparate din bucataria italiana la restaurantul italian al complexului Albatros Sharm. Cafeneaua Montimare ofera muzica live in fiecare zi.
Aeroportul International Sharm el-Sheikh este situat la 18 km de Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros si la 10 km de Naama Bay.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.