Cere oferta Cere oferte
Vacante

Le Repaire - Boutique Hotel & Restaurant

4 stele

   La Digue Island Vezi pe harta

de la
de la
4918 
* 2 adulti | perioada 27.12.2024 - 04.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Le Repaire - Boutique Hotel & Restaurant, La Digue Island, Seychelles

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Beneficiind de vedere la Oceanul Indian, Le Repaire pune la dispozitia oaspetilor o mică piscină in aer liber si camere elegante. Oferă vedere la insula Praslin si un restaurant. Centrul satului La Digue se află la 5 minute de mers pe jos.

Fiecare cameră de la Le Repaire are un decor in tonuri de verde si include mobilier modern si un balcon privat. Toate beneficiază de o baie privată si de o zonă de relaxare. Unele camere au vedere la ocean.

Restaurantul cu vedere la mare oferă un meniu bazat pe delicatese italiene, cu accente locale specifice zonei Seychelles. Acesta serveste atat mese de pranz, cat si mese de seară. In zona inconjurătoare există cafenele si magazine alimentare.

Le Repaire pune la dispozitia oaspetilor o grădină privată. In plus, personalul poate organiza expeditii de pescuit si scufundări. La cerere, se pot organiza excursii de vizitare a insulelor din jur.

Debarcaderul de feriboturi se află la mai putin de 10 minute de mers pe jos, iar la 700 m de proprietate veti găsi un serviciu de inchirieri de biciclete.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Le Repaire - Boutique Hotel & Restaurant, La Digue Island, Seychelles