Cere oferta Cere oferte
Vacante

Laila Resort

de la
de la
6038 
* 2 adulti | perioada 27.12.2024 - 04.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Laila Resort, Mahe Island, Seychelles

Set in Mahe and with Anse Royale Beach reachable within a few steps, Laïla, Seychelles, a Tribute Portfolio Resort offers concierge services, non-smoking rooms, a fitness centre, free WiFi throughout the property and a restaurant. This 5-star hotel offers room service and a 24-hour front desk. Some units at the property feature a terrace with a sea view.

Guests at the hotel can enjoy a buffet breakfast.

Popular points of interest near Laïla, Seychelles, a Tribute Portfolio Resort include Fairyland Beach, Pointe au Sel Beach and Kot Man-Ya Exotic Flower Garden. The nearest airport is Seychelles International Airport, 8 km from the accommodation.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Laila Resort, Mahe Island, Seychelles