Cere oferta Cere oferte
Vacante

La Digue Island Lodge

4 stele

   La Digue Island Vezi pe harta

Destinații exotice

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere La Digue Island Lodge, La Digue Island, Seychelles

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. La Digue Island Lodge are un centru propriu de scufundări pe plaja Anse Reunion. Langă piscina cu bar in apă există o terasă la soare cu vedere la ocean. Această proprietate in stil creol este inconjurată de grădini tropicale.

Printre unitătile de cazare spatioase se numără chaleturi din lemn cu acoperis de aluminiu, toate cu vedere la Oceanul Indian sau la grădini. Camerele oferite de La Digue au balcon sau terasă cu vedere la plaja acoperită de nisip alb.

Micul dejun și cina sunt servite in restaurantul principal. La cină, oaspeții pot savura preparate din bucătăria creolă si fructe de mare. Restaurantul de la piscină serveste gustări, iar la bar sunt disponibile cocktailuri. In plus, oaspeții pot beneficia de pranz la pachet.

Oaspetii pot inchiria biciclete si desfășura activităti precum pescuit sau snorkelling. Hotelul poate organiza excursii cu barca si oferi informatii despre traseele de drumetii din zonă. La receptie există WiFi gratuit.

La Digue Lodge se află la 500 de metri de portul de feribot unde sunt disponibile legături intre insule si la mai puțin de 3 km de Nid Aigle, un deal care oferă vedere panoramică la insula La Digue si la alte insule.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie La Digue Island Lodge, La Digue Island, Seychelles