Cere oferta Cere oferte
Vacante

Istoria Hotel Santorini

5 stele

   Perivolos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Istoria Hotel Santorini, Perivolos, Grecia

Descriere: Hotelul Isoria de 5 stele se afla la intersectia unde nisipul vulcanic negru de pe plaja Perivolos se intalneste cu apele albastre ale Marii Egee. Complexul este un refugiu cu 12 suite, un amestec unic de estetica clasica si contemporana ce asigura toate nevoile calatorilor moderni si sofisticati, pentru a oferi o experienta autentica greceasca.
Spatiile din hotel sunt destinate sa-i faca pe oaspeti sa se simta ca si cum ar trai intr-un conac autentic din Santorini, ce aminteste de mosia care a fost candva in locul sau. In incinta erau 5 grajduri unde fostul proprietar obisnuia sa-si pastreze iubitii cai. Aceasta poveste de mult uitata a devenit scanteia de inspiratie pentru a forma o noua experienta rezidentiala. Elementele de constructie ale proprietatii initiale sunt incorporate in interiorul suitelor, creand o combinatie spectaculoasa de caracteristici originale si contemporane. Fiecare colt este impregnat de un sentiment de intimitate, relaxare si, cel mai important, confort, pentru o atmosfera dominanta de 'acasa'.

Localizare: Hotelul Istoria este situata pe partea estica paradisiaca a insulei Santorini, chiar pe faleza renumitei plaje de nisip negru din Perivolos, o portiune de 3 km de nisip negru vulcanic, care este inca nealterata de multimile de vizitatori, la doar 10 km de portul din Santorini si la 13 km de aeroport.
Binecuvantat cu sate pitoresti pentru a cutreiera, plaje pentru a va plimba, stanci pentru drumetii, crame de vin si restaurante de talie mondiala pentru a savura gustul local, hotelul Istoria este locul ideal pentru a aprecia pe deplin tot ceea ce Santorini are de oferit.

Dotari camere: Toate suitele sunt dotate cu aer conditionat, internet WiFi, TV satelit, telefon, seif, minibar, cafetiera, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta, halat si papuci, veranda mobilata. Unele tipuri de suita sunt dotate cu veranda cu jacuzzi sau piscina privata.

Facilitati hotel: Hotelul Istoria pune la dispozitia clientilor receptie 24h, concierge, wifi si ofera mai multe spatii pentru relaxare. Exista o piscina impresionant de mare, realizata cu o spectaculoasa lucrare din tigla verde artizanala incastrata in peretii de protectie si delimitata de sezlonguri, care are un bar de piscina afundat. Restaurantul principal al hotelului serveste preparate din bucataria greaca si mediteraneana moderna, create cu ingrediente proaspete de sezon si fructe de mare recoltate din insula si din Marea Egee. Facilitatile hotelului sunt completate cu centrul Elios Spa, care ofera tratamente ce vindeca corpul, sufletul si spiritul.

Clasificare oficiala: 5*

Pagina web: https://istoriahotel.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.