Cere oferta Cere oferte
Vacante

Caldera Romantica Hotel

3 stele

   Akrotiri, Grecia Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Caldera Romantica Hotel, Akrotiri, Grecia

Descriere: Hotelul Caldera Romantica de 3 stele este construit in frumoasa statiune Akrotiri, in partea de sud a insulei Santorini. Hotelul si-a facut renume datorita locatiei sale excelente, a apusului magnific si a peisajului romantic care se afla in fata ochilor. Plaja Rosie este la doar 2,5 km de hotel. Apele cristaline si unicitatea peisajului ofera momente de relaxare completa tuturor vizitatorilor. Bucurati-va de privelistea magnifica de pe balcon, degustand la sosirea dumneavoastra vinuri locale si fructe proaspete.

Localizare: Hotelul Caldera Romantica este situat in Akrotiri , la doar 13 km de aeroportul insulei.

Dotari camere: Hotelul Caldera Romantica are camere dotate cu aer conditionat, internet WiFi, TV satelit, telefon, seif, minibar, baie cu uscator de par, articole de toaleta, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul Caldera Romantica pune la dispozitia clientilor receptie 24h, concierge, room service, wifi, servicii spa, inchiriere de masini/motociclete, piscina cu bar. Restaurantul-cafenea Caldera Romantica este in apropierea hotelui, pe drumul catre far, chiar in fata Calderei, cu vedere la Marea Egee si la apusul soarelui memorabil.

Clasificare oficiala: 3*

Pagina web: https://www.calderaromantica.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Caldera Romantica Hotel, Akrotiri, Grecia