Cere oferta Cere oferte
Vacante

Salalah Rotana Resort - Hawana

Destinații exotice

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Salalah Rotana Resort - Hawana, Salalah, Oman

LOCALIZARE

Salalah Rotana Resort se afla in Hawana, Salalah; la un km de plaja. Situat la aproximativ 13,2km de Taqah Castel si la 26km de Sultan Qaboos Mosque. Aeroportul International Salalah este la aproximativ 35 km distanta.

FACILITATI

Hotelul pune la dispozitie 422 de camera si suite cu vedere la Oceanul Indian sau la gradina tropicala.
Acest resort pune la dispozitie 7 restaurante si 4 baruri.
Paja de nisip este la aproximativ un km distanta de hotel.
Hotelul ofera doua piscine. O piscina exterioara pentru adulti si copii si o piscina exterioara cu tobogane.
La acest hotel exista diferite activitati sportive si de relaxare cum ar fi: doua terenuri de tenis, sala de fitness complet echipata cu antrenor personal la cerere.
Exista un club pentru copii, Flippers Kids Club, unde copii benficiaza de un spatiu de joaca de 450m2 unde desfasoara ateliere, jocuri si activitati distractive si educative.
Spa-ul hotelului, ZEN Spa, ofera o gama larga de masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, dotat cu sauna pentru relaxare completa.
Hotelul pune la dispozitie 5 sali de conferinte sau evenimente, echipate cu aparatura moderna si adecvate diferitor nevoi de utilizare. Acestea sunt: Al Hayar Ballroom cu suprafata de 402m2 si cu o capacitate maxima de 400 de persoane, Salalah Meeting Room1 cu suprafata de 121m2 si cu o capacitate maxima de 100 de persoane, Salalah Meeting Room2 cu suprafata de 121m2 si cu o capacitate maxima de 100 de persoane, The Salalah Meeting Room cu suprafata de 128m2 si cu o capacitate maxima de 100 de persoane, Al Mayiles cu suprafata de 166m2 si cu o capacitate maxima de 90 de persoane.

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Saffron este unul dintre restaurantele hotelului. Acesta are mancaruri cu specific international. Restaurantul este deschis pentru: micul dejun de la ora 7:00am - 10:30am, pranz de la ora12:30pm - 3:00pm, cina de la ora 6:30pm - 10:30pm.
The Beach Bar & Restaurant este un restaurant cu specific arabesc unde te poti bucura de frumusetea plajei. Restaurantul este deschis zilnic de la ora 10:00am pana la ora 12:45am.
La Silk Road se servesc mancaruri cu specific oriental, thailandez si arabesc. Deschis in zilele de joi si vineri de la ora 7:00pm pana la ora 11:00pm.
Breeze Restaurant & Bar este un restaurant tip BBQ in aer liber cu vedere la Oceanul Indian si cu o atmosfera relaxanta. Restaurantul este deschis zilnic de la ora 7:00am pana la ora 10:30pm.
Arabesque Lounge & Terrace este situat in lobby-ul hotelului, aceasta cafenea este potrivita atat pentru cei veniti in interes de service cat si pentru familii sau grupuri de prieteni. Bucura-te de varietatea de bauturi reci sau calde, cu alcool sau fara de la acest bar.
Coco - Shark Beach Bar este un loc cool cu un design de inspiratie retro pe plaja tropicala. Este barul la care te poti bucra de confortul si frumusetea plajei.
Olive Restaurant are un design modern si comod unde te poti bucura de mancarea cu specific itaenesc care respecta retetele autentice. Restaurantul este deschis zilnic de la ora 7:00am pana la ora 10:30pm.
Te poti bucura de Romantic Dinner alaturi de persoana iubita intr-un cadru exclusivist pe malul marii, in timp ce chelnerul va va raspunde la toate cerintele.

CAMERE

Hotelul pune la dispozitie 422 de camere si apartamente cu vedere la plaja, lagune sau la gradina tropicala. Toate camerele au un design interior sofisticat si facilitate modern cum ar fi: balcon/terasa, televizor, WiFi, Voice Mail,minibar, baie complet utilata cu uscator de par, halate si papuci, seif, serviciu de calcat, aparat pentru prepararea ceaiului sau a cafelei.

Classic Garden Room - Este o camera de 43m2 cu un design placut si culori calde pentru a sporii comfortul si relaxarea. Camera vine dotata cu un pat king size sau doua paturi Twin.
Family Classic Garden Room - Este o camera spatioasa si eleganta de 50m2, ideala pentru familii. Camera vine dotata cu un pat king size, o sofa bed si un pat pliabil.
Deluxe Ocean Room - Este o camera de 43m2 cu mobilier elegant care are priveliste directa catre Oceanul Indian. Este optiunea ideala pentru oaspetii care apreciaza confortul si luxul.
Family Classic Garden Room - Camera de 50m2 are vedere la Ocean si vine dotata cu un pat king size, o sofa bed si un pat pliabil.
1 Bedroom Suite - Relaxeaza-te in livingul spatios cu design luxos pe care aceasta camera il ofera. Aceasta suita de 95m2 cu un dormitor pune la dispozitie un pat king size si doua bai.
2 Bedroom Suite - Este o suita de 143m2 care pune la dispozitie doua dormitoare, unul matrimoniale cu pat king size si un dormitor cu doua patruri twin. Camera ofera un living spatios si doua bai
Club Rotana Ocean Room - Camera de 43m2 are covoare si mobilier de plus, facilitati de lux si un balcon privat cu vedere la apele Oceanului Indian.
Club Rotana Family Ocean Room - Opteaza pentru o camera eleganta si spatioasa de 50mp2 un design elegant si mobilier confortabil. Camera pune la dispozitie un pat king size, baie spatioasa si vedere la Oceanul Indian.
Club Rotana Premium Room -Bucurati-va de luxul unui plus de confort si spatiu intr-o camera de 67mp2, care are propria zona de zi, un pat king size, sofa bed, pat pliant si baie de lux cu cada si cabina de dus.
Club Rotana Ocean Suite - Suita de 95m2 este potrivita pentru cei carora le place sa aiba spatiu si confort. Te poti bucura de priveliste pe terasa privata de unde poti admira Oceanul Indian si plaja cu nisip alb. Aceasta camera pune la dispozitie un spatiu mare pentru zona de zi, doua bai separate si un dormitor confortabil.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


ATENTIE!!!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAXIM 14 zile NU au nevoie de viza de intrare!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAI MULT DE 14 zile ( APLICABIL DOAR PENTRU SEJURURILE DE 14 NOPTI ) au nevoie de viza de intrare, obtinuta inainte de plecare, indiferent de scopul calatoriei, daca detin pasapoarte simple/simple electronice, cu o valabilitate de minim 6 luni de la momentul intrarii in acest stat.
Viza este valabila 30 zile de la momentul emiterii si se obtine pe cont propriu!
Taxa de viza este de aproximativ 50 euro/persoana si se achita online cu cardul in momentul aplicarii pentru viza!
Cetatenii romani pot aplica pentru viza online, accesand linkul https://evisa.rop.gov.om .
Detalii privind aplicatia de viza: TIPUL DE VIZA selectat - 26B Tourist Visit Visa.
Documente necesare de incarcat in aplicatia de viza:
- Copie pasaport - poate fi in format PDF, JPEG, PNG;
- Poza tip pasaport - in format JPEG ( dimensiunea de maximum 512 KB ) cu urmatoarele specificatii: facuta in ultimele 6 luni, poza frontala pe fundal alb, fara accesorii precum palarie, sapca, esarfa, ochelari.



**Regimul de masa ALL INCLUSIVE - Tot anul (01 noiembrie 2021 - 31 octombrie 2022)

*In conformitate cu restrictiile legale din Oman, alcoolul va fi servit in urmatoarele ore: de sambata pana joi de la ora 12:00 pana la ora 15:00 si de la ora 18:00 pana la ora 23:00, vineri de la ora 14:00 pana la ora 23:00.

Mic dejun: servire tip bufet la restaurantul Sofran.
Pranz: servire tip bufet la restaurantul Sofran. Bufet sau meniu fix la restaurantul de pe plaja(cu rezervare).
Gustari: in fiecare zi de la ora 15:00 la 17:00, bufet de gustari si inghetata la restaurantul de pe plaja.
Cina: Restaurantul de pe plaja serveste cina tip bufet cu aperitive si deserturi, felul principal cu meniu fix (cu rezervare). Restaurant Saffron serveste cina tip bufet gatita live inspirata din bucataria din Asia de Sud-Est , seri cu tematica italiana si fructe de mare.
Fiesta Marina (in fiecare joi si sambata): Fiesta in Hawana Marina(15 decembrie - 31 martie 2022)
Extravaganta la gratar (in fiecare a doua sambata): Restaurant cu Saffron in aer liber(15 decembrie - 31 martie 2022)
Evenimente speciale pentru cina(2 pe saptamana): Cost suplimentar de 10OMR de persoana. Noaptea orientala Madfoon, gratar pe plaja cu fructe de mare - Se poate modifica(15 decembrie - 31 martie 2022)

Pachetele CLUB ROTANA (01 octombrie 2021 - 30 aprilie 2022)

Mic dejun: Bufet de mic dejun la Restaurantul Club Rotana.
Pranz: cu meniu fix la Restaurantul Club Rotana. Pranz tip bufet la restaurantul Saffron.Meniu fix la restaurantul de pe plaja.
Gustari: gustari calde/reci la Restaurantul Club Rotana intre orele 15-17. Flux gratuit de mocktail-uri, sucuri, bauturi racoritoare si calde sunt servite de la ora 10:00 pana la apusul soarelui la Laguna Beach
Cina: Cina cu meniu fix la Restaurantul Club Rotana. Cina tip bufet la Restaurantul Saffron. Meniu fix la restaurantul de pe plaja. Meniu fix la Restaurantul Aubergibe.
Fiesta Marina (in fiecare joi si sambata): Gratuit pentru toti oaspetii rezervati la Club Rotana(15 decembrie - 31 martie 2022)
Extravaganta la gratar (in fiecare a doua sambata): Gratuit pentru toti oaspetii rezervati la Club Rotana(15 decembrie - 31 martie 2022)
Evenimente speciale pentru cina(2 pe saptamana): Cost suplimentar de 8 OMR de persoana pentru gratarul actual Madfoun Oriental Night & Sea Food Beach - Se poate modifica(15 decembrie - 31 martie 2022).
Sunset happy hour: Selectie de bauturi alcoolice pemium servite zilnic la The Club Rotana lounge, intre orele 18:00-20:00.

ADDITIONAL BENEFITS pentru oaspetii Club Rotana:
Acces la VIP Laguna Beach exclusiv pentru oaspetii Club Rotana.
Wi-Fi premium de mare viteza in tot complexul.
Reducere de 15 % la tratamentele spa la Zen The Spa pe toata perioada sejurului.
Check-in si check-out privat la zona exclusivista de receptie Club Rotana.
facilitati VIP si o sticla de vin la sosire.
Masina de espresso in camera.
Serviciu de turndown.



***ALL-INCLUSIVE ROTANA 22.03.23 pana la 22.04.23***

Mic Dejun: Mic dejun tip bufet la Saffron Restaurant/ Mic dejun tip bufet la Al Souk/Mic dejun tip bufet la Sindbad

Pranz: tip bufet la Saffron. / tip bufet la Al Souk (Fanar)/ pranz usor tip bufet la Breakers restaurant (Fanar) / pranz usor tip bufet la beach restaurant.

Bauturi: Bauturile alcoolice vor fi servite la Silk Road, Beach Bar si Coco Shaq de la: 12:00 pana la 15:00 - apoi de la 6:00 pana la 23:00 zilnic. Vineri vor fi servite bauturi alcoolice intre orele 14:00 si 23:00.

Cina: tip bufet la Restaurantul Saffron (nu este necesara rezervare). Cina tip bufet la Al Souk (rezervare prealabila este necesara prin KIOSK). Meniu Fix la Breakers (rezervare prealabila necesara prin KIOSK).Meniu Fix la restaurantul de pe plaja.

Alcool servit conform pachetului all-inclusive: Vineri intre orele14:00 - 23:00, in alte zile, de la 12:00 la 15:00 si de la 18:00 la 23:00.


***CLUB ROTANA 22.03.23pana la 10.05.23***

Mic Dejun: Mic dejun tip bufet la Club Rotana./ Mic dejun tip bufet la Saffron Restaurant/ Mic dejun tip bufet la Fanar Al Souk/Mic dejun tip bufet la Fanar Sindbad

Pranz: Pranz a la carte la Club Rotana./ tip bufet la Saffron. / tip bufet la Al Souk (Fanar)/ pranz usor tip bufet la Breakers restaurant (Fanar) / pranz usor tip bufet la Club
house.

Bauturi: Bauturile alcoolice vor fi servite la Silk Road, Beach Bar si Coco Shaq de la: 12:00 pana la 15:00 - apoi de la 6:00 pana la 23:00 zilnic. Vineri vor fi servite bauturi alcoolice intre orele 14:00 si 23:00.

Cina: Meniu Fix la Club Rotana/Club House. /tip bufet la Restaurantul Saffron (nu este necesara rezervare). Cina tip bufet la Al Souk (rezervare prealabila este necesara prin KIOSK). Meniu Fix la Breakers (rezervare prealabila necesara prin KIOSK).Meniu Fix la restaurantul de pe plaja (rezervare prealabila este necesara prin KIOSK).

Special Dinner Events - Cina cu gratar in gradina o data pe saptamana

Alcool servit conform pachetului all-inclusive: Vineri intre orele14:00 - 23:00, in alte zile, de la 12:00 la 15:00 si de la 18:00 la 23:00. Happy Hour cu bauturi premium de la 18:00 pana la 20:00

Beneficii Aditionale:
Acces la VIP Laguna Beach si Fanar Club House.
Wi-Fi premium de mare viteza in intreaga statiune.
Reducere de 25 % la tratamentul spa la Zen The Spa pe toata perioada sejurului.
Check-in si check-out privat la zona exclusivista de receptie Club Rotana.
facilitati VIP si sticla de vin la sosire.
Aparat pentru espresso in camera.
Serviciu de turndown.


***ALL-INCLUSIVE ROTANA 23.04.23 pana la 31.05.23 /01.09.23 pana la 30.09.23***

Mic Dejun: Mic dejun tip bufet la restaurantul Saffron si Al Souk si Sindbad

Pranz: Pranz tip bufet la Sofran./ Pranz tip bufet la Al souk Fanar Hotel ./Meniu fix la restaurantul de pe plaja. (este nevoie de rezervare prealabila)/Pranz usor tip bufet de la restaurantul Breakers
Bauturi racoritoare si bauturi alcoolice standard.

Gustari: In fiecare zi intre orele 3:30pm-4:30pm, sunt servite gustari si inghetata la restaurantul de pe plaja

Cina: Cin tip bufet la Restaurantul Saffron. Cin tip bufet Al Souk Fanar Hotel (Este necesara rezervarea in prealabil) Meniu fix la restaurantul de pe plaja. (Este necesara rezervarea in prealabil) Meniu fix la Breakers (Este necesara rezervarea in prealabil prin KIOSK). Bauturi racoritoare si bauturi alcoolice standard.

Alcool servit conform pachetului all-inclusive: Vineri intre orele14:00 - 23:00, in alte zile, de la 12:00 la 15:00 si de la 18:00 la 23:00.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Salalah Rotana Resort - Hawana, Salalah, Oman