Cere oferta Cere oferte
Vacante

NICOLAUS CLUB MEDITUR VILLAGE

4 stele

   Carovigno, Italia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NICOLAUS CLUB MEDITUR VILLAGE, Carovigno, Italia

Meditur Village 4* Ostuni- Torre Guaceto-Provincia di Brindisi- Regione di Puglia- Italia


Complex de 160 de camere in vile recomandat de tour-operator


Prezentarea oficiala a complexului: www.mediturvillage.itnbsp;nbsp;


Complexul de vile Meditur Village 4* este avantajos localizat, la 1.5 km de plajele libere cu pietris sau nisip din Rezervatia Naturala Marina Torre Guaceto, fiind ideal pentru vacantele active in natura, atat pentru familii cat si pentru individuali. Plaja este usor accesibila, atat pietonal cat si cu naveta auto pusa la dispozitia turistilor de catre administratia complexului. Pozitia Meditur sa este excelenta pentru plimbari si ozonificare permanenta, fiind construit in liziera unei paduri de pini maritimi. Suprafata complexului este de 85.000 mp si ofera conditii exceptionale de liniste, armonie cu natura, regenerare departe de stresul cotidian si siguranta deplina in interiorul sau. Distanta intre vile este de aproximativ 30 m, necesari pentru discretie in conceptul de Privacy modern. Intr-un cuvant, Meditur este o perla verde, crescuta din grija pentru om intre pamant si Marea Adriatica.nbsp;


Principala atractie din imediata sa vecinatate este Rezervatia Torre Guaceto, monument al naturii din 1991, cu numeroase grote marine, la numai 500 m de complex, cu o suprafata de 2227 hectare si cu o linie a coastei de 8 km, alternand zonele de pietris cu altele de nisip si servind tuturor, oameni si pasari ale marii, drept refugiu si loc de obsevatie ale celor 1000 de nuante de azur ale apelor Adriaticii, mai ales la rasarit. Paradis al scufundatorilor si al pescarilor, apele marii sunt cristaline si bogate in fauna marina, intrarea in apa de pe plaja fiind in general lina. Dintre turnurile de paza ale costei adriatice, se pastreaza in conditii excelente Turnul Aragonez si cel Viceregal (sec 16), amenajate in spatiu expoztional de catre arhitecul Mario Palmieri.
La numai 18 km de Meditur se afla cel mai mare oras al Vaii Itria, Ostuni, cu principalul sau monument de stil romanic, Concatedrala Santa Maria dell Assunzione, de secol 14, cu cele 3 rozete ale sale de la fatada, remodelata in stil baroc in interior. Cel mai spectaculos moment din viata comunitatii catolice locale este 26 august, cu renumita Cavalcada a Sfantului Orontiu, patronul spiritual al Ostuni, cu ai sai cai murgi acoperiti de tesaturi rosii brodate cu perle. Avand 30.000 de locuitori, oraselul este locuit inca din neolitic si are o priveliste superba asupra coastei, de pe colinele Murgiei (218 m), acolo unde putem descoperi un cartier intreg de locuinte sapate direct in roca sa carstica si unde putem degusta vinul de marca protejata din Ostuni.nbsp;
Intreaga distanta intre Torre Guaceto si Ostuni poarta amprenta vegetala a plantatiilor de maslini si a tufisurilor de Macchia Mediteraneeana ( laur, mirt, feriga salbatica etc) si poate fi comod parcursa pe jos sau cu bicicleta.nbsp;
O alta trasatura locala de maxima notorietate este calitatea unica a uleiului de masline local, picant, simplu sau fructat, ce poate fi intalnita mai ales la presele traditionale la rece inca functionale in fermele fortificate locale numite Masseria ( sec 14, recomandam Moroseta, modernizata).


Relaxare
In amfiteatrul complexului, in zona piscinei, intalnim palmieri de diferite specii si tufisuri de macchia, maslini si rododendron. Pistele ciclabile pornesc din complex si ne poarta in padurea de pini di apropiere sau pe coasta. Fotbalul, tenisul si gimnastica in aer liber sunt si ele alte alternative de petrecere a timpului liber. Inotul, surfboard-ul si yachting-ul ori pescuitul sunt tot atatea modalitati inedite de a ramane in contact permanent cu marea. Mistralul isi diminueaza forta datorita ecranului format de padurea de pini dar briza este mereu favorabila sportului cu vele.


Servicii de masa
Micul dejun este placut organizat, in sistem de bufet asistat de chelneri, intr-un spatiu curat si modern. Recomandam demipensiune, incluzand apa si vin la masa, pentru un supliment de numai 20 Euro de persoana.nbsp;


Facilitati disponibile in interiorul camerelor din vile duplex


Tipologia camerelor este Bilocale (Studio cu 2 camere si 4 paturi/ 1 pat matrimonial plus 2 paturi individuale). Dotarea camerelor include chicineta, camera de baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, TV color cu Sky TV si terasa individuala la intrarea in camera, toate spatiile de cazare aflandu-se la parter. Uscator de par contra cost. Schimbarea garniturii de pat si a prosoapelornbsp; se va face de 2 ori pe saptamana.


Facilitati disponibile in intregul ansamblu de vile Meditur 4*


Amfiteatru cu spectacole culturale si show-uri nocturne, supermarket, WIFI gratuit in zona spatiilor comune, receptie in corpul central, piscina bine protejata de briza marina, terenuri de joaca ( tenis, fotbal, jocuri pentru copii), mini club ( animatie copii mici), junior club si teen club, cursuri de gimnastica, bar central, Bar Pineta, restaurant, chiosc cu ziare si suveniruri, serviciu de naveta catre plaja protejata Torre Guaceto, parking de mare dimensiuni, baby sitting.nbsp;
Formula Tessera Clubnbsp; TC ( acces la animatie diurna si nocturna, acces la piscina, naveta catre plaja organizata, o umbrela si doua sezlonguri pe plaja de fiecare camera, WIFI) este disponibila odata cu rezervarea camerei direct la agentie si este supusa unui regim de oferte speciale de sezon.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.