Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mapo Village Plaia, Ostuni, Italia

Prezentare oficiala hotel: http://www.hotelplaia.it/


Localizare: Hotel Villaggio Plaia este situat in Villanova, la doar 11 km de Ostuni, renumitul oras alb din inima Pugliei si la doar 20 de metri de coasta Marii Adriatice, este un sat in stil tipic mediteranean dominat de culorile alb si albastru.


Hotelul Villaggio Plaia este situat intr-o pozitie excelenta, care permite turistilor sa faca excursii de o zi la cele mai populare destinatii din zona si din Puglia, precum centrul istoric din Ostuni, Pestera Castellana, oaza naturala din Torre Guaceto, zoo safari din Fasano.
Proprietatea este situata la 400 de metri de golful nisipos cu stanci joase si dispune de o plaja privata si utilata la care se poate ajunge pe jos, cu bicicleta sau cu un serviciu convenabil de transfer.


Facilitati hotel: Complexul este format din 114 unitati locative, de diferite tipuri, cu intrare si terasa independenta, situate in cadrul unui parc. Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina semi-olimpica pentru adulti si una pentru copii, cu un bar alaturat.nbsp;


Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, TV LCD, aer conditionat, seif, mini frigider terasa mica sau veranda. De asemeneam, se accepta animale de companie la cerere.
Tipuri de camere: Standard, mapostyle si family
Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.