Cere oferta Cere oferte
Vacante

Patong Lodge Hotel

4 stele

   Patong Beach

de la
de la
1999  1998 
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Patong Lodge Hotel, Patong Beach, Thailanda

Hotelul Patong Lodge se află pe un deal linistit cu vedere la plaja Kalim, in extremitatea nordică a plajei Patong. Acesta oferă piscină in aer liber și 3 opțiuni de luat masa. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit la restaurantul Ocean View.

Oferind mobilier din lemn și decor thailandez, camerele au balcon privat și zonă de relaxare mică. Fiecare cameră cu aer condiționat are, de asemenea, TV prin satelit și seif.

Hotelul Patong Lodge se află la doar 5 minute cu mașina de viața de noapte animată din Bangla Road. Acesta se află la 30 de minute cu mașina de orașul Phuket și la 45 de minute de Aeroportul Internațional Phuket.

Hotelul oferă rezervări de tururi, inchirieri de mașini sau jeep, precum și servicii de schimb valutar. De asemenea, aveti la dispozitie un depozit de bagaje si servicii de spălătorie.

Restaurantul Ocean View, cu vedere la grădinile tropicale ale hotelului, serveste preparate thailandeze si internationale. Puteti savura gustări si băuturi la Coco Bar sau barul cu terasă. Este disponibil room service.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.