Cere oferta Cere oferte
Vacante

Palm Galleria Resort

Destinații exotice
de la
de la
2100  2098 
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Palm Galleria Resort, Khao Lak, Thailanda

Palm Galleria Resort-SHA Plus se află aproape de nisipurile albe ale plajei Pakarang și de apa cristalină a Mării Andaman, in mijlocul unor grădini tropicale luxuriante, cu piscină mare.

Toate camerele si suitele de la Palm Galleria Resort-SHA Plus, situate in Khao Lak, in Thailanda sunt proiectate in stil arhitectural thailandez contemporan și decorate cu opere de artă si țesături thailandeze in culori vii. Toate camerele au balcon privat cu vedere frumoasă la ocean, la lagune sau la grădini.

Oaspeții se pot destinde inotand in piscina frumoasă. In timp ce fac plajă langă piscină oaspeții se pot răsfăța si cu tratamente corporale sau masaje, după care se pot bucura de o sedintă in saună. Printre facilități se numără, de asemenea, săli de conferințe și un birou de turism care organizează excursii de o zi și activități.

Palm Galleria Resort-SHA Plus are, de asemenea, un restaurant și un bar in aer liber. Restaurantul Galleria servește preparate thailandeze si internationale delicioase, iar la Barul The Palm oaspeții pot savura băuturi răcoritoare, in timp ce admiră vederea minunată la ocean.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Palm Galleria Resort, Khao Lak, Thailanda