Cere oferta Cere oferte
Vacante

DEEVANA PATONG RESORT AND SPA

Destinații exotice
de la
de la
2224  2218 
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere DEEVANA PATONG RESORT AND SPA, Phuket, Thailanda

Descriere hotel: un hotel situat in imediata apropiere a strazii Bangla Road, centrul distractiei din Patong, dar in acelasi timp o oaza de relaxare cu gradini tropicale pentru cei in cautarea unei vacante linistite.



Localizare: Hotelul Deevana Patong Resort & Spa este localizat in partea de sud vest a insulei Phuket, la 800 m de plaja Patong, principala plaja a insulei, la 40 km de aeroport, intr-o zona animata cu magazine, restaurante, baruri etc.


Camere: 235 camere decorate in stil thailandez modern cu: balcon cu vedere la gradina, Wi-fi (gratuit), TV cu canale prin satelit, aer conditionat, frigider, seif, baie spatioasa cu dus, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai/cafea, telefon, 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin. Camerele superior au o suprafata de 27 mp si au vedere spre gradina


Facilitati : 2 piscine in aer liber (pentru aduti si copii), jacuzzi, 2 restaurante, bar la piscina, Wi-fi gratuit, sala de conferinte, parcare, aer conditionat. Restaurantul Dalah serveste mic dejun tip bufet precum si o gama variata de mancaruri specific thailandeze si internationale.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.