Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRECOTEL LuxMe OLYMPIA OASIS

5 stele

   Peloponez, Grecia

de la
de la
2665  2531 
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRECOTEL LuxMe OLYMPIA OASIS, Peloponez, Grecia

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park se află in Loutra Killinis și are o grădină și un lounge comun. Această proprietate oferă un serviciu de concierge, un restaurant și un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot savura băuturi la bar. LUX ALL-IN LIVING - Un concept de vacanță de lux, all-inclusive, deschide o lume de opțiuni nesfarșite in cea mai frumoasă locație pe malul apei. Pe tot parcursul zilei, oaspeții pot savura o selecție de mancăruri și băuturi de top, inclusiv mic dejun generos, pranz și cină, localuri à la carte, gustări delicioase la intervalele orare programate, localuri Patisserie-Chocolaterie și Creperie-Gelateria, băuturi nelimitate dintr-o colecție largă de mărci premium, anumite etichete de vinuri, cocktailuri răcoritoare și sucuri sănătoase. Oaspeții au la dispoziție piscină și plajă, precum și activități distractive de fitness și wellness. Oaspetii au la dispozitie gratuit facilităti de fitness si activităti, facilităti in cameră, minibar aprovizionat zilnic, facilităti de ceai si cafea, acces la internet WiFi, facilităti de lux si serviciu de concierge nonstop. COPIII SUNT CAZAȚI GRATUIT - Copii cu varsta de pană la 12 ani pot fi cazati gratuit in camera părintilor si se pot bucura gratuit de mese pentru copii in Tastty Corner, precum si de programul Grecoland Kids, GrecoTeens si diverse activităti creative in aer liber, toate gratuite. Intrare gratuită la parcul acvatic Olympia: Parcul acvatic Olympia este plin de tobogane acvatice, atracții și turnuri acvatice care oferă senzații extrem de intense, pompează adrenalina și doboară recorduri. Acest mega-parc acvatic, cel mai mare dintr-o stațiune grecească, are o suprafață de 20.000 m² de senzații tari care așteaptă să fie descoperite. Experienta supremă pentru intreaga familie, in deplină sigurantă. Camerele hotelului au balcon. Toate camerele includ o baie privată cu o cadă. Toate unitățile de la Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park sunt prevăzute cu aer condiționat și un dulap.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.