Cere oferta Cere oferte
Vacante

Akti Taygetos Conference Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Akti Taygetos Conference Resort, Kalamata, Grecia

Akti Taygetos - Conference Resort se află la poalele muntelui Taygetos, in mijlocul golfului Messinia, la cațiva metri de plajă. Proprietatea oferă piscină mare, cu cadă cu hidromasaj, precum și zonă de plajă privată. Această proprietate pune la dispoziție 2 restaurante și 3 baruri, dintre care unul este la malul mării. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in toată proprietatea. Centrul orașului Kalamata se află la 6 km. Unitățile de cazare de la Akti Taygetos - Conference Resort au decor minimalist, in culori plăcute, precum și balcon cu vedere frumoasă la mare sau grădinile cu vegetație luxuriantă ale hotelului. Unitățile de cazare oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit, mini-frigider, seif, uscător de păr și aer condiționat. Oaspeții beneficiază de articole de toaletă gratuite. Restaurantul Amymoni servește micul dejun tip bufet bogat, cu produse tradiționale. La restaurantul à la carte Anassa puteți să savurați mancăruri grecești autentice și fripturi la grătar langă piscină. Barul Red Roses oferă o gamă largă de trabucuri și atmosferă orientală. Barul de pe plajă Costa Costa are vedere superbă și oferă băuturi răcoritoare, cocktail-uri exotice, gustări și muzică relaxantă. Oaspeții pot opta pentru masaje terapeutice și revigorante la centrul spa. Chiar in fața hotelului este o plajă privată, cu șezlonguri și umbrele. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Akti Taygetos Conference Resort, Kalamata, Grecia