Cere oferta Cere oferte
Vacante

MYCONIAN VILLA COLLECTION

5 stele

   Elia, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MYCONIAN VILLA COLLECTION, Elia, Grecia

Myconian Villas este situat in zona Elia din Mykonos. Se afla la 12 km de centrul trepidant al orasului Mykonos, la 10km de Platys Gialos si la 14 km de plaja cosmpolita Psarou. Vedere panoramica spre Marea Egea, interioare magnifice bazate pe arhitectura traditionala cicladica sunt intretaiate usor de design-ul contemporan. Myconian Villa ofera standardele si calitatea unui hotel de 5 stele cu servicii personalizare care garanteaza un sejur de neuitat. Recomandat pentru clienti VIP, luna de miere, grupuri de tineri. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Spa & Welness:
Hotelul dispune de un centru spa ce le ofera turistilor o gama variata de tratamente faciale si corporale si o piscina interioara, incalzita, dotata cu sezlonguri unde acestia se pot relaxa si savura diverse fructe proaspete, gustari si bauturi.

Drinks & Food:
La barul de langa piscina turistii pot savura cocktailurile si bauturile racoritoare preferate, pregatite de barmani calificati, sau pot alege din selectia bogata de gustari si aperitive delicioase ce cuprinde in prinicpal stridii, arici de mare, caviar, homari, fructe de mare si peste proaspat. Pe langa bar, hotelul mai detine doua restaurante ce ofera un meniu inspirat atat din bucataria locala cat si din cea internationala.

Sport si Divertisment:
In cadrul hotelului se gaseste o piscina exterioara, dotata cu umbrele si sezlonguri, unde turistii se pot relaxa dupa o zi plina de activitati.

Localizare:
Myconian Villa Collection este un complex de vile de 5 stele din Mykonos si se afla la 300 m distanta de plaja Elia, la 13 km de Tagoo si la 9 km distanta de aeroportul Mykonos Island National Airport.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.