Cere oferta Cere oferte
Vacante

ALKISTIS

3 stele

   Agios Stefanos, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ALKISTIS, Agios Stefanos, Grecia

Alikistis este amplasat pe coasta vestica a insulei grecesti Mykonos, pe plaja Tourlos, in statiunea Agios Stefanos. Situat pe malul marii, cu vedere la golful pitoresc din Agios Stefanos si portul din Mykonos, Alkistis ofera unitati de cazare în stil traditional, cu parcare privata gratuita şi mic dejun tip bufet. Distanta fata de Portul Vechi este de 2.5km, fata de Portul Nou din Tourlos 500m si 5km fata de aeroportul din Mykonos. In sezonul 2018 acest hotel accepta la cazare doar adulti si tineri peste 15 ani. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food:
Hotelul dispune de un restaurant a la carte cu specific italienesc, si un bar unde turistii pot savura o gama variata de bauturi si cocktailuri.

Sport si Divertisment:
In apropierea hotelului turistii pot desfasura diverse activitati sportive precum: snorkeling, scuba diving, water skiing.

Localizare:
Alkistis este un hotel de 3 stele din Aghios Stefanos si se afla la 100 m distanta de plaja, la 2.5 km de Chora si la 5 km distanta de aeroportul Mykonos Island National Airport.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.