Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL CONSTANCE BELLE MARE PLAGE MAURITIUS

5 stele

   Mauritius, Mauritius Vezi pe harta

Destinații exotice
de la
de la
5270  4178 
* 2 adulti | perioada 03.09.2024 - 11.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL CONSTANCE BELLE MARE PLAGE MAURITIUS, Mauritius, Mauritius

Situat de-a lungul a 2 km de plajă privată, Constance Belle Mare Plage oferă un recif de corali in largul oceanului si include 7 restaurante si 6 baruri.

Toate camerele de la Constance Belle Mare Plage oferă aer conditionat si TV prin satelit. Băile din marmură includ dus si o cadă mare. Unitătile de cazare sunt spatioase si au decor elegant, iar unele se bucură de vedere la o piscină privată.

Complexul asigură o varietate de restaurante internationale à la carte si tematice tip bufet, cu vedere la piscină, la plajă sau la terenul de golf. Oaspetii pot savura băuturi la cocktail barul cu vedere la piscină.

Cele 4 piscine sunt inconjurate de grădini tropicale si terase cu sezlonguri. Clubul pentru copii este disponibil pentru oaspetii cu varsta cuprinsă intre 4-11 ani, oferind divertisment supravegheat pentru copii. Biroul de turism poate organiza excursii si diverse activităti, precum tenis si sporturi nautice. De asemenea, complexul oferă 2 terenuri de golf cu 18 găuri, serviciu de transfer si cursuri de initiere in golf.
Incepand cu 01 februarie, taxa pentru terenul de golf este de 600 MUR de persoană.

In clădirea principală există magazine, iar centrul comercial Palm Beach Boutiques este vizavi de complexul Constance. Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam este situat la 58,5 km si este disponibil serviciu de transfer.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL CONSTANCE BELLE MARE PLAGE MAURITIUS, Mauritius, Mauritius