Cere oferta Cere oferte
Vacante

Marrakech Ryads Parc & Spa

de la
de la
1440  1438 
* 2 adulti | perioada 11.11.2024 - 18.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Marrakech Ryads Parc & Spa, Marrakech, Maroc

Acest hotel are o piscină in aer liber cu suprafața de 1200 m², cu un snack bar la piscină și vedere panoramică la Munții Atlas. De asemenea, acesta cuprinde un centru spa cu suprafața de 1400 m², iar oaspeții beneficiază de acces gratuit la o cameră de aerobic și echipament de exerciții.

Camerele spațioase de la Marrakech Ryads Parc & SPA au decor marocan modern și baie privată. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și terasă sau balcon.

Micul dejun este oferit zilnic, iar pentru alte mese, oaspeții pot alege dintre cele 2 restaurante ale proprietății, care servesc preparate din bucătăria internațională sau marocană. In plus, oaspeții pot savura un ceai de mentă in lounge bar sau un cocktail la barul principal al hotelului.

După un meci de baschet sau volei, oaspeții se pot relaxa pe un șezlong langă piscină, iar cei mici se pot bucura de activități pentru copii. Proprietatea are si un club de noapte.

Aeroportul Menara-Marrakech este la 40 de minute de mers cu mașina de hotel, iar terenul de golf Palmaraie se află la o plimbare de 20 de minute.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Marrakech Ryads Parc & Spa, Marrakech, Maroc