Cere oferta Cere oferte
Vacante

SOL PALMANOVA MALLORCA

4 stele

   Magaluf, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SOL PALMANOVA MALLORCA, Magaluf, Spania

Bine 7.6 Booking.com Hotelul este situat in partea de sud vest, la o distanta de 120 m de plaja Palma Nova Bay, in apropierea centrelor comerciale, restaurantelor si facilitatilor pentru distractie; la 10 minute de terenul de golf Santa Ponsa, la 14 km de Palma de Mallorca si 24 km de aeroport. Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa. Drinks & Food
Hotelul ofera all inclusive: mic dejun (08:00-10:15), pranz (13:00-15:00) si cina (18:30-21:30) bufet, vinul casei, apa, racoritoare, sucuri si bere in timpul meselor, gustari in timpul zilei si serii (10:15-13:00, 15:00-16:30, 21:30-23:00), o selectie de bauturi alcoolice si non alcoolice locale, racoritoare, ceai si cafea, inghetata pentru adulti si copii, activitati pentru adulti si copii. IMPORTANT: nu vor fi servite gustari cat sunt deschise restaurantele principale pentru mic dejun, pranz si cina. Serviciile All Inclusive pot fi folosite pana la momentul plecarii din hotel. Exista posibilitatea de All Inclusive Gold, contra unui supliment (relatii la receptie). Unele activitati sunt contra cost (relatii la receptie).

Localizare
Resortul este situat in partea de sud vest a insulei spaniole Palma de Mallorca, la o distanta de 120 m de plaja Palma Nova Bay, in apropierea centrelor comerciale, restaurantelor si facilitatilor pentru distractie; la 10 minute de terenul de golf Santa Ponsa,i la 14 km de Palma de Mallorca si 24 km de aeroport.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.