Cere oferta Cere oferte
Vacante

Melia Calvia Beach

de la
de la
2312  2081 
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Melia Calvia Beach, Magaluf, Spania

Descriere HOTEL MELIA CALVIA BEACH:
Hotelul se afla la 1 minut de plaja Calvia si beneficiaza de o vedere impresionanta la mare. Hotelul are terase spatioase cu vedere la mare si la piscina, este amplasat in mijlocul unor gradini frumoase si are o terasa mare dotata cu sezlonguri. Hotelul face parte din lantul hotelier Melia Hotels & Resorts.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL MELIA CALVIA BEACH:
Hotelul se afla la 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii Megalluf, 25 minute de mers cu masina de aeroport si de orasul Palma.

Dotari camere:
Camerele hotelului sunt decorate in stil modern si elegant. Toate camerele includ minibar si TV prin satelit, aer conditionat si balcon. Ccamerele au vedere la mare, la gradini sau la zona piscinei.

Facilitati HOTEL MELIA CALVIA BEACH:
Hotelul ofera 3 piscine in aer liber dintre care una in stil laguna, 1 piscina interioara incalzita si o piscina pentru copii. In fiecare zi este oferit un program de divertisment pentru adulti si copii. Acces internet wireless (gratuit), prosoape pentru plaja, babysitting/servicii pentru copii (contra cost), birou de schimb valutar, parcare privata (contra cost - 20 eur/zi), club pentru copii si teren de joaca. Hotelul ofera 2 restaurante dintre care unul a la carte si unul de tip bufet, unde oaspetii pot savura o gama variata de preparate internationale. De asemenea hotelul mai pune la dispozitia clientilor un bar la piscina si un lounge bar, care servesc o mare varietate de gustari si bauturi.

Web: www.melia.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.