Cere oferta Cere oferte
Vacante

Riu Madeira

4 stele

   Canico De Baixo Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Riu Madeira, Canico De Baixo, Portugalia

Hotelul Riu Palace Madeira este localizat in Canico de Baixo, la 10 m distanta fata de Oceanul Atlantic, 13 km de orasul Funchal si 10 km de aeroportul din Funchal.

Facilitati hotel
Hotelul ofera cele mai bune facilitati pentru a garanta oaspetilor sai vacanta mult dorita. Printre facilitati amintim: doua piscine exterioare, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, o piscina interioara, sauna, sala de gimnastica si centru spa cu diferite tipuri de tratamente, masaj, coafor, restaurant, restaurant langa piscina, bar, lobby bar, acces internet wireless in tot hotelul.

Dotari camere
Hotelul detine 327 de camere dotate cu baie cu uscator de par, halate de baie, telefon, acces internet wireless, aer conditionat centralizat sau incalzire centralizata in functie de sezon, ventilator de tavan, mini-frigider, televizor cu programe prin satelit.
Camerele Double detin 2 paturi (100x200 cm) si pot avea vedere partiala sau directa la mare.
Camerele Junior Suite detin 2 paturi (135x200 cm), sunt formate din zona de living cu canapea, dressing room si au vedere directa la mare.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Riu Madeira, Canico De Baixo, Portugalia