Cere oferta Cere oferte
Vacante

NISSIANA

3 stele

   Ayia Napa, Cipru

de la
de la
1496  1287 
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NISSIANA, Ayia Napa, Cipru

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul este situat la numai 150 m de populara Nissi Beach, bine adapostita de vant, cu intrare lina in mare si ape de cristal, unde se gaseste o mare varietate de sporturi nautice. Website
Zona de SPA include piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj si ofera tratamente corporale si faciale.

Spa & Wellness
Zona de SPA include piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj si ofera tratamente corporale si faciale.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet. Optional, se poate solicita supliment de All Inclusive (mic dejun, pranz si cina bufet, gustari in timpul zilei, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, programe de divertisment, inchiriere biciclete, sala de fitness, centru Spa, teren de tenis cu nocturna, tenis de masa, biliard, jocuri video, loc de joaca si piscina pentru copii.

Localizare
Hotelul se afla la 150 m de renumita plaja Nissi Beach. Plajele Landa si Makronissos sunt atractiile renumite din apropiere, la numai 1 km departare. Ayia Napa, cu barurile sale pline de viata si cu magazinele sale, este la 2 km de hotel. Aeroportul din Larnaca este la cca 50 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.