Cere oferta Cere oferte
Vacante

Crystallo Apartments

de la
de la
1158  858 
* 2 adulti | perioada 22.04.2024 - 29.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Crystallo Apartments, Paphos, Cipru

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Crystallo Apartments se află la numai 5 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Kato Paphos. Poprietatea este administrată de o familie și pune la dispozitie piscină și bar. Oferă unităti de cazare in sistem self-catering cu balcon. Centrul comercial Kings Avenue este situat la mai puțin de 4 minute de mers pe jos.

Toate studiourile și apartamentele de la Crystallo oferă chicinetă cu facilități de gătit, frigider și zonă de luat masa. Fiecare unitate de cazare este spațioasă și are un decor in tonuri de maro, precum și TV LCD.

Oaspetii mai tineri au la dispozitie o piscină pentru copii. Accesul Wi-Fi este gratuit in zonele publice.

La mai puțin de 300 m se găsesc magazine, baruri și restaurante. Portul Paphos și plaja se află la mai putin de 15 minute de mers pe jos. Autobuzul către golful Coralilor are stație aproape de proprietate. Aeroportul Paphos este situat la 16 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Crystallo Apartments, Paphos, Cipru