Cere oferta Cere oferte
Vacante

SHERATON SOMA BAY RESORT

5 stele

   Hurghada, Egipt

Revelion în Egipt
de la
de la
1359  1318 
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SHERATON SOMA BAY RESORT, Hurghada, Egipt

Localizare: Acest hotel este situat pe o plaja din Soma Bay, la aproximativ 30 km de orasul Hurghada si la 20 km de aeroport.

Tip masa: Demipensiune, All Inclusive

Dotari camere: tipuri de camera: standard cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi cu vedere partiala la mare; suite si junior suite cu vedere la gradina/mare; suite deluxe cu vedere la mare/ acces direct pe plaja si suite royal (suita cu 2 dormitoare- 1 pat matrimonial si 2 paturi single). Camerele au aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, seif, televizor, internet (contra cost).

Facilitati hotel: hotelul are la dispozitie un restaurant principal, un restaurant cu specific italian, un restaurant specific fructe de mare, salade fitness, piscina exterioara, piscina pentru copii, activitati pentru adulti (snorkeling, volei, tenis de masa, squash, water skiing) cat si pentru copii (kids club si loc de joaca).

Pagina web: https://www.marriott.com/hotels/travel/hrgss-sheraton-soma-bay-resort/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.