Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDIA ROTANA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere MEDIA ROTANA, Al Barsha, Emiratele Arabe Unite

Hotelul este situat in zona Tecom-Al Barsha, la jumatatea distantei dintre Mall-ul Emiratelor si zona noua Dubai Marina, in apropierea statiei de metrou Dubai Internet City si la 15km de Aeroportul International Dubai. *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 196 euro/pers, Copil 6-11.99: 98 eur/pers, Copil 0-5.99: gratuit. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa! Drinks & food
Hotelul dispune restaurant Prego cu specific Italian, coffee shop Connexions, bar pe terasa de la piscine, restaurant Channels cu bucatarie international, Pub Nelson.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de centru fitness, sauna, piscina.

Localizare
Hotelul este localizat in Dubai aproape de Media City si statia de metrou Dubai Internet Citya, la 14km de Aeroportul International din Dubai.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.