Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL HILTON DUBAI THE WALK

4 stele

   Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la
de la
3540  3257 
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 10.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL HILTON DUBAI THE WALK, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Hilton Dubai The Walk se află in zona The Walk, aproape de Dubai Marina și la 1 minut de mers pe jos de o plajă privată. Hotelul este la mică distanță de mers pe jos de multe cafenele de la malul mării și noul centru comercial The Beach, cu o gamă de opțiuni de divertisment, restaurante și magazine.

Proprietatea pune la dispoziție apartamente cu 2, 3 sau 4 dormitoare, potrivite pentru familii și sejururi lungi. Camerele frumoase au vedere superbă la mare, cea mai mare roată de observare din lume (Ain Dubai) și Palm Jumeirah.

Puteți să luați masa la o gamă de restaurante, cum ar fi Pure Sky Lounge de la etajul 35, cu vedere superbă la Ain Dubai, precum și la Mango Tree Thai Bistro, un restaurant thailandez elegant, cu decor in culori. La Hilton Dubai Jumeirah, hotelul partener, comunicant al proprietății, oaspeții pot să opteze pentru relaxare la plajă și o gamă de activități de sporturi acvatice sau destindere pe plaja privată cu băuturi reci de la Wavebreaker Beach and Grill. Restaurantul premiat BiCE Ristorante, unul dintre cele 12 restaurante ale hotelului, servește mancăruri din bucătăria italiană autentică. Proprietatea are restaurant care servește mancăruri pe tot parcursul zilei și renumitul restaurant și bar sportiv irlandez din Dubai, McGettigan's. Trader Vic's cu tematică polineziană oferă zone de relaxare interioare și in aer liber și o gamă de mancăruri. Trader Vic's este renumit pentru băuturi tropical, cum ar fi originalul Mai Tai®.

Hilton Dubai The Walk pune la dispoziție piscină in aer liber și sală de sport echipată complet, cu aparate cu greutăți, gantere, biciclete, benzi de alergare și antrenori eliptici. La centrul spa de la Hilton Dubai Jumeirah puteți să optați pentru multe tratamente corporale.

Situat in centrul cartierului JBR, hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Dubai Marina, langă Marina Mall. Oaspeții beneficiază de serviciul zilnic de transfer la/de la Mall of the Emirates. Hotelul se află la 15 minute de mers cu mașina sau mai puțin de 17 km de Expo 2020 Pavilion. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.