Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hilton Dubai Jumeirah Beach

de la
de la
2399  2111 
* 2 adulti | perioada 24.08.2024 - 31.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hilton Dubai Jumeirah Beach, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Acest complex Hilton, de 5 stele, este situat pe The Walk, in Jumeirah Beach Residence din Dubai, oferind nenumărate opțiuni de cumpărături, de luat masa și agrement. Oaspeții au la dispoziție o piscină linistită, situată in grădinile hotelului, inconjurate de o plajă privată cu sezlonguri.

Camerele de la Hilton Dubai Jumeirah oferă vedere parțială sau completă la mare și la cea mai mare roată de carusel din lume, Ain Dubai. Oaspeții se pot relaxa in camere luxoase, cu ferestre din podea pană in tavan si baie de marmură cu articole de toaletă de lux.

De asemenea, oaspeții se pot bucura de soare pe plajă, precum și de o serie de sporturi nautice, iar echipa de la Wavebreaker Beach & Grill poate oferi băuturi reci pe plaja privată. Hotelul are 12 restaurante, printre care restaurantul premiat BiCE Ristorante, care serveste preparate din bucătăria italiană autentică. Alte opțiuni de luat masa includ un restaurant disponibil pe tot parcursul zilei, barul irlandez popular și restaurantul McGettigan's, amplasat la nivelul holului.

Trader Vic's oferă gustări polineziene, atat in interior, cat si in aer liber, servind o gamă interesantă de mancăruri alături de băuturi tropicale, specifice, precum Original Mai Tai®. Oaspeții pot face o plimbare pană la hotelul partener conectat, pentru a admira vederea uimitoare la Ain Dubai din Pure Sky Lounge, situat la etajul 35 sau pentru a savura o explozie de arome la Mango Tree Thai Bistro, un restaurant thailandez elegant, plin de culoare, aflat la nivelul LP.

De asemenea, există o sală de gimnastică complet echipată, cu aparat de greutăți, greutăti libere, biciclete, benzi de alergare si biciclete eliptice. Centrul spa oferă numeroase tratamente corporale. Oaspetii mai tineri se pot distra la clubul copiilor si pe terenul de joacă de pe plajă, cu tobogane si leagăne. Hotelul este situat in inima zonei JBR, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Dubai Marina de langă Marina Mall. Proprietatea oferă zilnic un serviciu de transfer la Mall of the Emirates. Hotelul se află la 17 km de Pavilionul Expo 2020, accesibil in 15 minute de mers cu mașina. De asemenea, parcarea privată este gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hilton Dubai Jumeirah Beach, Dubai, Emiratele Arabe Unite