Cere oferta Cere oferte
Vacante

CRETAN VILLAGE HOTEL

4 stele

   Heraklion, Grecia

Hoteluri în Grecia pentru familii
de la
de la
829  681 
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CRETAN VILLAGE HOTEL, Heraklion, Grecia

Amplasare

Acest hotel se află la Amoudara, la cca 200 de m de plaja cu nisip.

Dotări

La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de o bibliotecă, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, de un serviciu de transfer, de room-service, de o spălătorie de tip self-service și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. În chicinetă pot fi preparate mici gustări. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Locul de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Pe terasă clienții pot folosi șezlonguri și umbrele de soare. În ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă ciclism/ciclism montan, și o sală de fitness contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.