Cere oferta Cere oferte
Vacante

CRETAN MALIA PARK

4 stele

   Malia, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CRETAN MALIA PARK, Malia, Grecia

Descriere HOTEL CRETAN MALIA PARK:
Un resort format dintr-o cladire principala si mai multe bungalouri construite in mijlocul unei gradini superbe. Ca urmare a serviciilor si facilitatilor excelente hotelul a primit numeroase premii si aprecieri pozitivie pe site-urile de specialitate. Este recomandat atat cuplurilor cat si familiilor cu copii.
Tip masa: demipensiune si optional all inclusive
Localizare HOTEL CRETAN MALIA PARK:
Hotelul este situat pe plaja din zona Malia, la aproximativ 30 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL CRETAN MALIA PARK este amplasat pe o frumoasa plaja de nisip premiata cu Blue Flag si amenajata cu sezlonguri si umbrele.
Dotari camere:
La HOTEL CRETAN MALIA PARK camerele standard au aproximativ 24 m2 si sunt localizate in cladirea principala. Dotarile si serviciile standard includ: pachet de bun venit (cos de fructe, o sticla de apa si una de vin), uscator de par, papuci, prosoape de plaja, frigider, facilitati pentru cafea/ceai, seif, televizor, aer conditionat centralizat, balcon/terasa, acces internet WiFi gratuit. Bungalourile au in medie 26 m2 si pot fi orientate spre mare, piscina, gradina. Camerele family din bungalouri au 43 m2 si sunt alcatuite din doua dormitoare (unul cu pat matrimonial si al doilea cu 2 paturi), o zona de zi cu fotolii si masuta de cafea, aer conditionat in fiecare dormitor. Camerele VIP junior bungalow suite au 33 m2 si reprezinta una dintre unitatile de cazare de top ale hotelului, acordandu-se o atentie deosebita detaliilor. Au vedere spre mare si sunt alcatuite dintr-un spatiu deschis cu o zona de dormit (pat matrimonial) si o zona de zi (canapea, 2 fotolii si o masuta de cafea).
Facilitati HOTEL CRETAN MALIA PARK:
Restaurante si baruri: un restaurant principal pentru mic dejun, pranz si cina, un restaurant a la carte “Pergola” pentru pranz si cina (este necesara rezervare), un restaurant italian “Mouries” pentru cina, 3 baruri (dintre care unul in zona piscinei si unul pe plaja).
Activitati: Pe durata zilei oaspetii hotelului se pot bucura de activitati ca: gimnastica de inviorare, aerobic, masaj – contra cost, tenis de masa, volei pe plaja, cursuri de gatit dupa retete locale, tur al gradinii, degustari de vinuri. In cursul serii sunt organizate spectacole, dansuri traditionale, muzica live, seri tematice (seara degustarilor, seara homarului etc).
Sport: tenis de camp, tenis de masa, volei pe plaja, polo, jocuri pe plaja, windsurfing, hidrobiciclete, canoe. La 15 km de hotel exista un teren de golf cu 18 gauri.
Plaja si piscine: Hotelul are un sector inchiriat de plaja, o piscina principala si o piscina rau de 800m2 amenajate cu sezlonguri si umbrele.
Facilitati pentru copii la HOTEL CRETAN MALIA PARK: mini club (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani, in perioada 15.06-15.09), loc de joaca, piscina, bufet pentru copii amenajat in cadrul restaurantului principal, scaune si patuturi pentru bebelusi.
Alte informatii:
-animalele de companie nu sunt permise;
-check in dupa ora 14:00 // check out la 12:00;
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica;
hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificare agentie: 4*superior
Web site: www.cretanmaliapark.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.