Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE HOTEL

5 stele

   Rethymnon, Grecia

Vacanțe în străinătate - Hoteluri recomandate cuplurilor
de la
de la
1784  1679 
* 2 adulti | perioada 29.10.2024 - 05.11.2024 | transport cu avionul | plecare din SUCEAVA
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE HOTEL, Rethymnon, Grecia

Caramel Grecotel Boutique Resort se află in statiunea Adelianos Kampos din Rethymnon. Are piscină in aer liber. Oferă un restaurant si unităti de cazare decorate cu gust, unele cu vedere la Marea Cretei. Există WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Toate unitătile de la Caramel Grecotel Boutique Resort sunt luminoase si aerisite și au balcon. Oferă TV cu ecran plat, minibar si cutie de valori. Baia privată include articole de toaletă gratuite, dus, papuci si uscător de păr.

Oaspetii au la dispozitie un mic dejun tip bufet cu delicatese cretane. Mai tarziu, puteti lua masa la restaurant. Există un snack bar si room service. Ferma Agreco, situată la 3 km, este amplasată intre livezi de măslini si podgorii si oferă experiente culinare unice, cu produse ecologice.

Se pot aranja masaje la centrul spa al proprietătii vecine, care oferă si o saună. In plus, are zonă de plajă privată si facilităti de tenis de masă.

Orăselul pitoresc Rethymnon, cu Portul Venetian, este la 6 km. Există parcare privată gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.