Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL DOMES ZEEN CHANIA, A LUXURY COLLECTION RESORT

de la
de la
2286 
* 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL DOMES ZEEN CHANIA, A LUXURY COLLECTION RESORT, Chania, Grecia

LOCALIZARE
Situat in Kato Daratso, la 1,5 km de plaja Iguana
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Chania, situat la 14 km de Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort, Creta, iar proprietatea ofera un serviciu de transfer de la aeroport, la un cost suplimentar.
Orasul vechi Chania, aflat la cativa pasi, invita oaspetii sa participe la evolutia culturala continua a orasului antic.

FACILITATI
Ofera cazare cu 2 restaurante, o piscina in aer liber, un centru spa Soma, un pavilion de sala de sport si un bar pe plaja cu parcare privata gratuita. Amplasat intr-o oaza de vegetatie tropicala, banani si palmieri, chiar deasupra plajei, ofera vederi neintrerupte asupra orasului Chania, campuri groase de bambus.
Centrat in jurul conceptului grecesc de Ef Zeen: arta de a trai bine,
Domes Zeen este un golfulet pe malul marii pentru a contempla, a reconecta, a-ti crea amintiri de-a lungul vietii si a explora.

RESTAURANT
Oaspetii se pot bucura de un mic dejun tip bufet.
Bar Beach House, bar la piscina, Restaurant Nou 2020-Estia Gourmet Fusion Restaurant(restaurant cu degustare), Restaurant Beach House

CAMERE
camere cu aer conditionat si WiFi gratuit, fiecare cu baie privata. Unitatea de cazare are o receptie deschisa nonstop si room service pentru oaspeti. Toate unitatile de cazare ofera o terasa insorita, mobilata, din piatra, cu vedere la gradina tropicala sau la mare
Sapphire Bungalow (30 mp) Pat dublu.
Sapphire Family Pavilion Private Pool (47 mp) Parter, terasa cu piscina privata, pat dublu, halate de baie si papuci, canapea.
Sapphire Pavilion Private Pool (46 mp) Parter, terasa cu piscina privata, pat dublu.
The Villa Private Pool (65 mp) Dormitor (pat dublu sau 2 paturi de o persoana), living cu canapea, baie (cada si dus), gradina privata cu piscina, halate de baie si papuci.
Tropical Bungalows (30 mp) Pat dublu.
Tropical Family Pavilion Private Pool (47 mp) Parter, terasa cu piscina privata, pat dublu, canapea.
Tropical Family Grand Pavilion Private Pool (70 mp) Parter, 2 dormitoare cu baie proprie, gradina privata cu piscina privata, pat dublu si 2 paturi de o persoana, canapea, 2 dusuri, halate de baie si papuci.
Tropical Family Bungalows (30 mp) Pat dublu.
Tropical Family Rooms Sharing Pool (35 mp) Parter, gradina cu acces la o piscina comuna, pat dublu; pat suplimentar de o persoana sau patut.
Tropical Suites Open Plan Sharing Pool (35 mp) Parter, gradina cu acces la o piscina comuna, pat dublu.
Villa Family 2-Bedrooms Private Pool (65 mp) 2 dormitoare adiacente, o gradina privata cu piscina privata, un pat dublu si 2 paturi de o persoana, un living cu o canapea, 2 dusuri, halate de baie si papuci.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL DOMES ZEEN CHANIA, A LUXURY COLLECTION RESORT, Chania, Grecia