Cere oferta Cere oferte
Vacante

CAVO SPADA LUXURY RESORT

5 stele

   Kolymbari, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CAVO SPADA LUXURY RESORT, Kolymbari, Grecia

Construit in Kolymbari, un fost sat pescaresc, o zona linistita la doar 23km departare de Chania. Localnicii sunt in mare parte fermieri aceasta fiind o zona favorabila citricelor si maslinilor.

Cavo Spada Luxury Resort and Spa , cu o suprafata de 65000 mp, se afla situat pe o plaja medaliata cu steag albastru la 1 km de satul Kolymbari, plaja este cu pietricele, este organizata cu sezlonguri si umbrele si aresalvamar.


Facilitati hotel: receptie disponibila 24 ore, wi fi in zona de receptive, internet corner, camera de bagaje, serviciu de curier, birou de schimb valutar, serviciu de baby sitting, piscina principala (1700 mp), piscina pentru copii, 2 baruri unul principal si altul la piscina, restaurant principal, taverna pe plaja, si 2 restaurante a la carte, teren de tenis, centru de fitness, mini-club, magazine, centru spa ( piscina interioara incalzita, Jacuzzi, hamam, sauna, masaj, camera de relaxare, tratamente de infrumusetare), doua sali de conferinte. Exista programe de animatie cu muzica live precum si animatie pe durata zilei.

Restaurant: mic dejun 07:30 10:30, pranz 13:00 15:00, cina 19:00 21:30, snacks 12:00 13:00/ 17:00 18:00, bauturi 10:00 23:00, bauturi alcoolice locale la barul de la piscina 10:00 18:00, in barul principal 17:00 23:00, dupa aceasta ora toate bauturile sunt cu plata.


Dotari camere: aer conditionbat, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, room service, TV prin satelit, mini-bar, seif, internet, telefon direct, uscator de par, cantar, papuci si halat de baie, balcon/terasa.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.