Cere oferta Cere oferte
Vacante

Avra Imperial

5 stele

   Kolymbari, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Avra Imperial, Kolymbari, Grecia

Hotel de lux, cu o pozitie privilegiata, langa plaja cu nisip fin din statiunea Kolymbari, locul ideal pentru o vacanta relacanta in Creta.Avra beach este alegerea perfecta pentru o vacanta cu familia, pentru cupluri dar si pentru cei sositi in interes de serviciu.
Web site: http://www.avraimperial.gr/

Localizare, distante : Hotelul se afla la 100 m de centru oraselului Kolymbari,aproximativ 3minute, la 23 km de Chania si la 39 km de aeroportul international din Chania, 35 km fata de portul Souda.

Facilitati hotel: Avra Imperial ofera servicii cu stil de prima clasa pentru ca oaspetii sa se simta cat mai confortabil.in cadrul complexului exista 4 restaurante ( 2 principale, unul cu specific Asiatic , unul cu specific Italian si restaurantul Origano ce ofera mic dejun cu specific cretan) , restaurantul cu specific italian Al Fresco nu serveste snack-uri, 4 baruri ( 2 baruri la piscina, 1 bar pe plaja , 1 bar principal ),3 piscine exterioare, o piscina interioara, doua piscine pentru copii, sezlongurile si umnrelele sunt gratuite la piscina, doua terenuri de tenis, un centru de fitness, centru spa( piscina incalzita, Jacuzzi), 10 Sali de conferinte, capela, mini market, magazin pentru bijuterii, loc de joaca pentru copii, animatie, serviciu de baby sitting.

Dotari camere: aer conditionat controlat individual, telefon, conexiune la internet, TV LED de 26', CD/DVD player ( la cerere), diverse facilitati pentru baie, seif electronic, uscator de par si oglinda pentru machiaj, mini bar ( la cerere), halate de baie si papuci.
Pe langa aceste facilitati toate suitele deluxe , executive si imperial au o a doua baie, pat king size, aparat de espresso, doua TV LED 32'', iar camerele cu iesire la piscina au prosoape de plaja si sezlonguri pe balcon.
La sosire toti oaspetii beneficiaza in camere de o sticla de apa minerala, o sticla de vin rosu si un cos cu fructe.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.