Cere oferta Cere oferte
Vacante

AQUILA RITHYMNA BEACH RESORT

5 stele

   Rethymnon, Grecia

de la
de la
1452  1169 
* 2 adulti | perioada 22.10.2024 - 29.10.2024 | transport cu avionul | plecare din SUCEAVA
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AQUILA RITHYMNA BEACH RESORT, Rethymnon, Grecia

Descriere HOTEL AQUILA RITHYMNA BEACH:
Aquila Rithymna Beach este un hotel de lux, locul ideal pentru o vacanta exclusivista. Situat langa o plaja lunga, hotelul este format din 3 cladiri (dintre care cladirea Annexa este situata peste drum) si un complex de bungalouri. Detine un total de 519 camere (inclusiv 116 bungalouri), dintre care: camere duble standard cu vedere la munte si gradina, camere duble in bungalow, camere family cu living separat, junior suites in bungalow cu/fara piscina privata, camere deluxe cu 1 dormitor cu vedere la mare in cladirea principala si in bungalow, vile junior deluxe cu vedere la mare si piscina privata, maisonette family suites, dream villa cu 2 dormitoare si piscine private, camere de tip pavilion royal cu piscina privata. Nu sunt acceptate animale de companie.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive Premium.


Localizare HOTEL AQUILA RITHYMNA BEACH:
Hotelul este situat pe plaja, la 7 km est de Rethymno, la 75 km de aeroportul Chania si la 72 km de aeroportul Heraklion.

Plaja:
Hotelul este situat pe plaja cu nisip si pietricele, premiata cu distinctia Blue flag, are bar pe plaja iar sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.


Dotari camere:
Hotel Aquila Rithymna Beach are camerele dotate cu: aer conditionat, TV, telefon, frigider, seif (gratuit), baie cu cada sau dus, halate de baie, papuci de baie, uscator de par, balcon sau terasa.

Facilitati HOTEL AQUILA RITHYMNA BEACH:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, taverna, terase, lobby-bar, cofetarie, cafenea traditionala, bar pe plaja, sali de conferinta, 3 piscine exterioare (una cu apa sarata), piscina interioara, cabinet medical, birou de schimb valutar, curatatorie, internet cafe (contra cost), acces wireless (gratuit in lobby), minimarket, boutique, salon de infrumusetare, sala de gimnastica, sauna, masaj, teren de tenis, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, parcare, spectacole.


Facilitati copii:
2 piscina exterioare, programe de animatie pentru copii (pentru 4 grupe de varsta), loc de joaca pentru copii, restaurant pentru copii, babysitter, miniclub.


Web: www.aquilahotels.com


Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.