Cere oferta Cere oferte
Vacante

Best Siroco

4 stele

   Benalmadena

de la
de la
1308  1298 
* 2 adulti | perioada 13.10.2024 - 20.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Best Siroco, Benalmadena, Spania

Descriere HOTEL BEST SIROCO:
Hotelul este situat la 200 de metri de plaja (care este accesibila printr-un tunel subteran), in centrul turistic Benalmadena si foarte aproape de portul de agrement.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL BEST SIROCO:
Hotelul este inconjurat de gradini tropicale cu palmieri, la 250 de metri de plajele 'Malapesquera' and 'Torrebermeja' care pot fi usor accesibile printr-un pasaj.


Dotari camere:
Hotel Best Siroco dispune de 406 camere, zugravite in culori frumoase, cu podele si mobilier din lemn, dotate cu aer conditionat, televizor, seif. Camerele superioare sunt mai spatioase, au terasa, frigider si uscator de par. Toate camerele au doua paturi twin foarte late, (1.35x2m) pentru maxim patru adulti si nu exista paturi suplimentare.

Facilitati HOTEL BEST SIROCO:
Hotelul dispune de un restaurantul tip bufet care include si show-uri de gatit si serveste diferite preparate din bucataria nationala si internationala. Hotelul are si bar pe terasa cu wi-fi gratuit, piscine exterioare pentu adulti si copii, jacuzzi, baie turceasca si sauna (cu plata).

Web: www.besthotels.es

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.