Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PIRAMIDE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL PIRAMIDE, Salou, Spania

Hotelul Pirámide Salou se află la 600 de metri de Plaja Salou şi oferă o piscină în aer liber. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și un balcon privat.

 Restaurantul în stil bufet de la Pirámide Salou serveşte mâncăruri mediteraneene şi are bucătărie deschisă. Este disponibil şi un snack bar lângă piscină. În holul hotelului sunt oferite programe de divertisment.

În sala de jocuri a proprietăţii veţi putea juca biliard, tenis de masă şi darts. Hotelul oferă o zonă cu acces gratuit la Wi-Fi şi o recepție cu program nonstop. Oaspeții vor putea închiria un automobil de la biroul de turism. De asemenea, proprietatea oferă parcare pentru o taxă suplimentară. 

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.