Cere oferta Cere oferte
Vacante

XAINE PARK

4 stele

   Lloret De Mar, Spania

de la
de la
1165  1158 
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 21.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere XAINE PARK, Lloret de Mar, Spania

Bine 7.3 Booking.com Hotelul familial se afla la 2 minute de mers pe jos fata de plaja, in centrul statiunii Lloret de Mar. Este locul ideal pentru a beneficia de toate avantajele oferite de Costa Brava: plaje idilice, magazine, restaurante, baruri si cluburi, activitati sportive si culturale pentru intreaga familie. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. Hotelul are un restaurant bufet cu show cooking si seri tematice, o cafenea si un bar.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, sala de fitness, piscina pe acoperisul hotelului, jacuzzi, solarium, parc acvatic (in apropiere), programe de divertisment seara, animatori, mini golf (contra cost), scufundari (contra cost), canoe (contra cost), inchiriere biciclete, karaoke, biliard (contra cost).

Localizare
Hotelul familial se afla la 2 minute de mers pe jos fata de plaja, in centrul statiunii Lloret de Mar cu magazine, restaurante, baruri si cluburi. Parcul de distractii Water World se afla la cca 2 km, Muzeul Maritim este la 10 minute de mers pe jos si aeroportul din Barcelona la cca 80 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.