Cere oferta Cere oferte
Vacante

TOP PINEDA PALACE

4 stele

   Pineda De Mar, Spania

de la
de la
1146  1038 
* 2 adulti | perioada 12.04.2024 - 19.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TOP PINEDA PALACE, Pineda de Mar, Spania

Descriere HOTEL H TOP PINEDA PALACE:
Hotel H Top Pineda Palace este un hotel de categorie superioara recomandat adultilor, inaugurat in 2004, parte a lantului H TOP, situat la 50 de metri de plaja Pineda de Mar, aproape de centrul statiunii, cu posibilitati de distractie, restaurante si magazine.


Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive. La pensiune completa este inclus consumul de vin si apa la mesele principale - serviciile trebuiesc solicitate in restaurant.


Localizare HOTEL H TOP PINEDA PALACE:
Hotelul este situat la 50 de metri de plaja, la 150 de metri de centrul statiunii Pineda de Mar. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 65 km.


Plaja:
Plaja publica cu nisip se afla la 50 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Facilitati camere:
Hotel H Top Pineda Palace are 194 de camere, dotate cu baie privata cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar, seif (contra cost), internet wifi gratuity, balcon.


Facilitati HOTEL H TOP PINEDA PALACE:
Hotelul dispune de un restaurant, unde se servesc in stil bufet preparate din bucataria internationala. Hotelul ofera o gama variata de servicii si facilitati: piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, salon pentru relaxare, sala de lectura, sala TV, programe de animatie, aerobic. Contra cost puteti beneficia de sauna, jacuzzi, masaj, biliard, jocuri electronice, biliard, internet. Hotelul este recomandat adultilor, dispune de facilitati minime pentru copii.


Web: www.htophotels.com


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.